Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Oproep aan deelnemers Livescore: vergeet niet de eindstanden door te geven!

Heel veel amateurvoetbalverenigingen in Zuid II en I hebben zich aangemeld voor de Livescore. Dat betekent dat ze meedoen. Dat is super, want daardoor kunnen de voetballiefhebbers tijdens de wedstrijden realtime volgen wat de stand is bij de wedstrijden van de andere teams in hun klasse.

Het zou nog mooier zijn als ALLE teams meedoen. Er ontbreken er nog 11 en ook die willen we graag erbij krijgen. We gaan ze dan ook nog een keer benaderen met de vraag om mee te doen. 

De Livescore wordt alom gewaardeerd door de vele bezoekers van IDW. Er is echter 1 maar: niet alle contactpersonen die zich namens hun club hebben aangemeld om de scores door te geven, gebruiken de app actief. Anders gezegd, ze geven het doelpunt niet in op het moment dat er wordt gescoord. De uitslag blijft dus 0-0 en als de wedstrijd is afgelopen vergeten ze ook om de eindstand te melden. In dat geval geldt de wedstrijd op de website als ‘niet uitgespeeld’. Dit levert een vertekend beeld op voor al die anderen die graag naar de virtuele stand van dat moment willen kijken. 

De niet afgemelde wedstrijden bezorgen de beheerder van de Livescore (veel) extra werk.  

Dus heren en dames gebruikers: laten we de Livescore optimaal benutten en gebruik de app actief. Jullie maken er veel voetballiefhebbers erg blij mee op zondag tussen 14.30 en 16.15 uur. 

Dank jullie wel. 

De redactie