Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Opvallend: te weinig spelers om duel uit te spelen

Een bijzondere wending tijdens de wedstrijd tussen Scharn en Centrum Boys, zondagmiddag in de tweede klasse G. Bij een stand van 4-1 bleken de bezoekers te weinig spelers over te hebben om het duel uit te spelen.

De Limburger schrijft dat de wedstrijd na één helft gestaakt werd. In de eerste helft vielen er twee spelers van Centrum Boys geblesseerd uit.

 

Fitte spelers

Jos Schmetz van Centrum Boys laat de krant weten dat zijn club simpelweg niet verder kon. "We beschikten niet meer over voldoende fitte spelers." Er zouden slechts zes voetballers van de Sittardse club zijn die de wedstrijd konden uitspelen. Dat is te weinig, wist ook de scheidsrechter. Hij staakte daarom de partij bij een stand van 4-1.

Zure zondag

De zure zondag kwam Centrum Boys bijzonder slecht uit, daar de club op degraderen staat. Met de huidige dertiende plaats zou de ploeg uitkomen in de play-offs om degradatie te voorkomen. Hekkensluiter SHH staat slechts op drie punten achterstand. Directe degradatie is daarmee ook nog een reële optie voor Centrum Boys, met de kanttekening dat de club drie tot vier wedstrijden minder heeft gespeeld dan de concurrenten.

Bovenstaand via: 1Limburg

Eenzelfde voorval deed zich afgelopen weekend voor bij de wedstrijd SVH '39 - VV Stevensweert. SVH'39 stond met rust voor met 7-0. VV Stevensweert heeft in de rust aan de scheidsrechter aangegeven dat er 4 blessures waren. De scheidsrechter volgt op dit moment de KNVB regels en staakt de wedstrijd, aangezien de regel zegt dat er minimaal 7 fitte spelers op het veld moeten staan.