Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Organisatie MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 toernooi presenteert deelnemersveld 2018

De organisatie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi 2018 is het wederom gelukt om de nationale en internationale top naar Maasbree weten te halen.

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 vindt op de velden van MVC’19 alweer voor de 13e keer het internationale MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi plaats. Waar in het verleden spelers als Leroy Sané (Manchester City), Dominic Solanké (Liverpool FC), Donny van de Beek (AFC Ajax) en Jorrit Hendrix (PSV) in Maasbree in actie kwamen, beloofd het deelnemersveld van 2018 wederom een hoop grote talenten met zich mee te brengen.

De organisatie is verheugd dat het wederom de nationale en internationale top onder 12 ploegen naar Maasbree heeft weten te krijgen. De Nederlandse inbreng is met het AFC Ajax, Feyenoord Rotterdam, AZ, Vitesse en VVV-Venlo goed vertegenwoordigd. De zuiderburen zijn met de jeugdopleidingen van KRC Genk en nieuwkomer KV Mechelen eveneens goed vertegenwoordigd. Verder is Duitsland met Bayer’04 Leverkusen, Schotland met Aberdeen FC en Denemarken met tevens nieuwkomer Odense BK goed vertegenwoordigd. Als kers op de taart is het de organisatie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi wederom gelukt om de Engelse grootmacht Chelsea FC naar Maasbree te halen. Na overwinningen in 2016 en 2017 zullen de Londenaren er komende zomer alles aan gaan doen om de “triple” binnen te gaan halen.

Naast de 11 betaald voetbalorganisaties zal er ook dit jaar wederom een amateurteam deelnemen met spelers uit de regio Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo. Dit team zal dit jaar onder leiding staan van Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniëls.

Bovenstaande ploegen zullen, met hun grootste onder 12 talenten, aanwezig zijn op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 op de velden van MVC’19 te Maasbree. De organisatie kijkt er naar uit om de nieuwe sterren van de toekomst in actie te zien in Maasbree.