Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Oud-spelers RKSV Halsteren en NAC spelen benefietwedstrijd

Op vrijdag 17 april 2020 zullen oude tijden herleven op sportpark De Beek. Een selectie van oud-Halsteren spelers gaat die avond de strijd aan met een selectie van oud-NAC coryfeeën. De wedstrijd staat in het teken van de stichting “Tot hier en niet verder”, die geld inzamelt voor MS-patiënt Hugo Wolff uit Bergen op Zoom. 

Hoop voor Hugo
Hugo Wolff kan in mei 2020 een stamceltherapie-behandeling krijgen in Moskou. Om de kosten hiervoor te kunnen dragen is hij een crowdfundingactie gestart. Hij wordt daarbij ondersteund door de stichting “Tot hier en niet verder”.

 

“Voor mij is de zogenaamde HSCT behandeling de enige optie,” legt Hugo uit, “Al helemaal omdat ik dit jaar te horen heb gekregen dat mijn ziekte progressief is geworden en de achteruitgang dus alleen maar versnelt.” Daarom wil Hugo in mei 2020 naar Moskou om de MS te bestrijden. “Om mezelf weer mijn leven terug te geven. En dat van mijn gezin. Wachten is voor mij absoluut geen optie meer. Ik voel me nog véél te jong om op deze manier door het leven te gaan! Tot hier en niet verder!”

Hugo vervolgt: “De stichting “Tot hier en niet verder” wordt gerund door een groep vrienden die mij een warm hart toedragen. Zij zetten zich in om dit doel voor mij te halen. Ik ben een ieder die een donatie doet of op welke manier dan ook iets toedraagt aan ons doel eeuwig dankbaar.”

Benefietwedstrijd
De benefietwedstrijd is een weerzien met de voormalige sterspelers uit de rijke historie van zowel RKSV Halsteren als NAC Breda. Om 19.30 uur klinkt het beginsignaal op sportpark De Beek, dat gratis toegankelijk is.

 

De naar verwachting ouderwets gezellige derde helft in ’t Ooievaarsnest zal muzikaal worden ondersteund met een DJ. Daarnaast is er na afloop een verloting van mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door NAC.

Supporters en sympathisanten die de crowdfundingactie met een vrijwillige donatie willen steunen, kunnen in ’t Ooievaarsnest hun bijdrage in de collectebus poneren of via de website www.tothierennietverder.nl een bedrag overmaken.