Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Passart-VKC: Hoofdtrainer Samir Abrik stelt clubbelang boven eigen positie

De coronacrisis brengt ook het beste van een mens naar boven! Samir Abrik heeft met terugwerkende kracht zijn ontslag per afgelopen maart ingediend als hoofdtrainer om zo zijn geliefde club Passart-VKC te helpen tijdens de coronacrisis. Een geweldige geste van een echte clubman.

Net als vele voetbalverenigingen is het nu pas op de plaats maken en hopen dat we allemaal gezond blijven. Nadat het bestuur op de hoogte werd gebracht, heeft Samir alle spelers & stafleden persoonlijk ingelicht. Ook via de bekende social media kanalen heeft Samir zijn beslissing en met name zijn beweegredenen kenbaar gemaakt. Samir hoopt met zijn besluit mensen te kunnen inspireren en roept iedereen op om de vereniging te ondersteunen in deze moeilijke tijden en vooral om thuis te blijven! De reacties op zijn geste en oproep waren enkel positief. Voorzitter Leon Geilen: "Chapeau dat je deze beslissing nu neemt en denkt aan het belang van de vereniging. Je bent een voorbeeld voor vele anderen".

Samir sloot als volgt af: "Voetbal is het mooiste spelletje van de wereld en we missen het allemaal heel erg maar het blijft zoals we nu merken gewoon een spelletje. Er zijn andere dingen nu die veel belangrijker zijn! Ik ga mijn tijd als trainer hier ontzettend missen en zal warme herinneringen aan jullie koesteren". 

Wij willen Samir ontzettend bedanken voor alles en vooral voor zijn geweldige oproep en geste, wij wensen hem veel sportief succes toe in de toekomst. 

Het bestuur van Passart-VKC