Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Peter Bexkens en Marc Penninx “Lid van Verdiensten” VV Handel

Traditioneel vond op 1 januari de nieuwjaarsreceptie van VV Handel plaats. Vele leden grepen de gelegenheid aan om elkaar de hand te schudden en te toosten op het nieuwe jaar.

Rond 1 uur nam voorzitter Niels van Zon de microfoon ter hand voor een terugblik op 2017:

Dieptepunt afgelopen jaar was het overlijden van Jaap de Wit. Véél te jong. Slechts 26 jaar mocht hij worden. Ter nagedachtenis en uit respect werd 1 minuut stilte in acht genomen.

Een woord van dank ging uit naar alle vrijwilligers, die de pijlers vormen onder de club. Met name werden de activiteiten van de dinsdag- en vrijdagochtendploeg belicht.

Daarnaast roemde de voorzitter alle nevenactiviteiten die door diverse commissies zijn georganiseerd.

Tevreden werd teruggeblikt op de prestaties van alle junioren- en seniorenteams. Enkele high-lights werden eruit gelicht: JO 9-1 werd voorjaarskampioen en JO 19-1 mocht in het najaar de vlag hijsen.

Vervolgens werden een tiental jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange lidmaatschap:

25 jaar lid: Gijs Bexkens, Teun v.d. Heuvel, Gerry Hoevenaars, Robin Kanters, Kees v. Melis, Willem Verkampen

40 jaar lid: Marco v. Bree, Peter Kleijnen

50 jaar lid: Stefan v. Dongen, Henk Janssen

Als klap op de vuurpijl werden hierna twee personen tot “Lid van Verdiensten” benoemd:

Peter Bexkens:

Oud-doelman van Handel 2. Had een groot aandeel in het kampioenschap van 2005. Gezelligheidsmens, op donderdagavond graag van de partij bij het kaarten en darten. Als vrijwilliger een enorme staat van dienst. Hij was een van de metselaars van de nieuwe kantine, hij was 2 jaar actief in de activiteitencommissie, 1 jaar juniorenleider en 9 jaar juniorentrainer, 5 jaar jeugdscheidsrechter, 6 jaar Veteranen begeleider, 8 jaar jeugdkampbegeleider, al 11 jaar en nog steeds senioren scheidsrechter en al 10 jaar en nog steeds grensrechter bij ons 1ste elftal.

Marc Penninx:

Oud-eerste-elftal-speler. Diverse kampioenschappen gevierd. Als vrijwilliger ook een enorme staat van dienst: Marc is 2 jaar actief geweest als juniorenleider, 4 jaar als juniorentrainer en 4 jaar als jeugdscheidsrechter, ook al 4 jaar en nog steeds als senioren scheidsrechter en inmiddels al 17 jaar secretaris in het hoofdbestuur en al 15 jaar materiaalbeheerder

Nadat alle jubilarissen met een anekdote in het zonnetje waren gezet, sloot Van Zon af met de woorden:

“Ik wens onze vereniging een sportief, gezellig en succesvol jaar toe en jullie allen persoonlijk een voorspoedig en gelukkig 2018.” 

 

(Onderschrift foto: Een aantal jubilarissen met geheel links Marc Penninx en 3e van rechts Peter Bexkens)