Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Potentiele kampioenen komend weekend!

 

Komend weekend kunnen er een aantal ploegen kampioen worden, hieronder een lijst.

 

1D

 

SV Meerssen heeft komend weekend kans om kampioen te worden in de Eerste Klasse D. De ploeg staat nu 6 punten los met nog 3 wedstrijden te spelen. Wordt er komend weekend gewonnen van Schaesberg, en laat Wittenhorst punten liggen in Geldrop, dan is Meerssen kampioen!

 

2G

 

FC Hoensbroek staat momenteel 5 punten los op de nummer 2 Geusselt Sport. Wint Hoensbroek komend weekend thuis van Sporting Heerlen en verliest Geusselt Sport thuis van Eijsden, dan is FC Hoensbroek kampioen van de Tweede Klasse G!

 

4B

 

In de Vierde Klasse B kan VV De Leeuw komende zaterdagavond kampioen worden. Er moet dan wel thuis gewonnen worden van Zwart – Wit ’19. Op dit moment staat De Leeuw 7 punten los op RKHBS. Wint het, of verliest RKHBS, dan is VV De Leeuw kampioen.

 

4D

 

FCV-Venlo kan komend weekend kampioen worden in de Vierde Klasse D. Dan moet er wel thuis gewonnen worden van Belfeldia. Ook bij gelijkspel kan het zijn dat FCV-Venlo kampioen is, maar dan moeten SVC 2000 en Oranje Blauw ’15 ook punten laten liggen.

 

5A

 

VV Keer kan komend weekend kampioen worden in de Vijfde Klasse A. De marge op de nummer 2 is op dit moment 7 punten. Wordt er komend weekend gewonnen of verliest de concurrent, dan mag VV Keer zich kampioen van de Vijfde Klasse A noemen.

 

5C

 

In de Vijfde Klasse C kan VV Linne komend weekend het kampioenschap veiligstellen. Linne staat 7 punten los op zowel SVH ’39 als Limbricht. Met nog 3 wedstrijden te gaan, kan het bij een overwinning komend weekend kampioen worden. Linne speelt thuis tegen GVCG. De concurrenten spelen tegen elkaar, SVH ’39 – Limbricht.

 

5F

 

SV Brandevoort kan in de Vijfde Klasse F komend weekend kampioen worden. Bij een overwinning is de ploeg niet meer in te halen, dan moet er thuis wel gewonnen worden van ELI!

 

5H

 

SCMH kan is de Vijfde Klasse H kampioen worden als er wordt gewonnen van FC De Rakt. De ploeg staat nu 7 punten los, met nog 3 wedstrijden te gaan.