Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Pupillen Voetbal nieuwe opzet 2017 Themabijeenkomst: 22 februari BVV ‘27

De nieuwe plannen van de KNVB hebben een vloedgolf van commentaar veroorzaakt. Jeff Vels, ex-KNVB man, heeft zich verdiept in de nieuwe materie en is bij een aantal clubs langsgegaan om de ‘nieuwe visie’ te laten zien in de praktijk. Hij merkte dat er meer de gedachte heerst: ‘Moeten wij als club onze vrijwilligers alweer met iets nieuws belasten, eerst stond 4 tegen 4 centraal en nu ineens meer spelers op een kleiner veld?’ In samenwerking met BVV ’27 wil Jeff Vels een Pupillen Voetbal nieuwe opzet 2017 Themabijeenkomst organiseren.  

Het dilemma waar alle clubs mee zitten is het gebrek aan vrijwilligers. Nog groter blijkt het gebrek aan kennis van veel vrijwilligers. Het wordt nog lastiger als de goedwillende vrijwilligers geen “tijd hebben” zich te laten scholen. 

De nieuw te implementeren wedstrijdafgeleide vormen, zijn evenzo eenvoudig als voor de hand liggend. Vernieuwingen worden altijd onder de loep genomen. Dat was 15 jaar geleden zo, toen het Master Plan Jeugd Voetbal werd geïntroduceerd en dat is nu ook zo. 

Mensen hebben gewoon moeite met veranderingen, wat je ook verzint. Je ziet: als ze proeven hoe het is, gaan ze om. 

De bijeenkomst
Speciaal voor alle trainers en begeleiders uit de regio Limburg zal er op 22 februari 2017 een ‘demonstratietraining – en themabijeenkomst ‘nieuwe stijl’ worden georganiseerd bij BVV ’27 Blitterswijk. 
 

2 tegen 2 / 4 tegen 4 / 6 tegen 6 / 8 tegen 8 zijn de nieuwe wedstrijdafgeleide vormen. Wat direct opvalt is dat het onvolprezen 7 tegen 7 niet meer in beeld is. Overigens paste Holland Soccerways de "nieuwe" vormen al jaren toe bij het opleidingsmodel. 

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via www.hollandsoccerways.nl