Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Ray Eygelshoven gaat m.i.v. volgend seizoen de jeugd van SV Hulsberg klaarstomen voor de selectie!

Eigen Jongens
SV Hulsberg kiest er al jaren voor om met ‘eigen jongens’ op het eerste elftal te spelen. Uiteraard is iedereen die niet uit Hulsberg komt van harte welkom, maar spelers die uit de jeugdopleiding komen hebben een streep voor. Dit beleid heeft er de afgelopen jaren onder meer toe geleid dat SV Hulsberg 1 eigenlijk alleen maar thuiswedstrijden speelt, want ook bij wedstrijden buiten het eigen sportpark staan er steevast meer supporters uit Hulsberg langs de lijn dan supporters van de tegenstander. 
 

Talenten
De afgelopen jaren hebben zich veel jeugdspelers ontwikkelt tot onbetwiste basiskrachten bij het vlaggenschip van de club en ook de komende jaren staan er weer enkele zeer goede lichtingen klaar om de overstap naar 1 te maken.
 

Klaarstomen
Om de overstap van jeugd naar senioren zo goed mogelijk te laten verlopen, wil Hulsberg flink inzetten op een goede begeleiding van deze spelers. M.i.v. seizoen 2017/2018 zal de hoofdtrainer van SV Hulsberg 1, Ray Eygelshoven, ook JO19 gaan trainen. Hij zal dit samen met Helmut Bemelmans, die de jongens al van de pupillen kent gaan doen, gaan doen. Het trainersduo wordt ondersteund door Cas Bemelmans (zoon van Helmut en tevens speler van SV Hulsberg 1).

Technische Commissie
Sinds vorig jaar heeft SV Hulsberg in de persoon van Guido de Boer een Coördinator voor de pupillen en m.i.v. het nieuwe seizoen zal Roger Lousberg zich gaan ontfermen over de junioren (spelers en kader). Roger zal dit doen vanuit zijn positie binnen de Technische Commissie.