Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Redacteur Hein Smith is vandaag jarig, een mooi moment voor hem om een zegje te doen!

 

Vandaag, 21 november, wordt de mentor van in de Wandelgangen, Hein Smith, 66 jaar. Ondanks de leeftijd en zijn broze gezondheid, heeft hij er echter geen moment aan gedacht om het rustiger aan te doen. Een mooi moment voor Hein om een zegje te doen:

 

‘We zien bij in de wandelgangen dat steeds meer verenigingen, bestuurders , spelers en trainers onze site weten te vinden. Ook aantal vaste volgers blijft stijgen. Dit betekent voor ons meer input, nieuws, verslagen en informatie.

 

Ook het maken van voorbeschouwingen is voor ons een feest, en waarom? Wegens de vele enthousiaste reacties van de trainers die hun medewerking verlenen.

 

Echter ook de interviews, de gesprekken met onze gasten, de voorbereiding en het uitwerken van interviews geeft een enorme boost.

 

De werkzaamheden door onze collega`s van livescore, Patrick en Jennifer, respect voor hun enorme inzet. Ga er maar aanstaan: elke week weer verzamelen van uitslagen en zorgen dat standen zondagavond op de site staan. Chapeau!

 

En bij In De Wandelgangen is het team uitgebreid met jongere en ervaren redacteuren die bevlogen hun bijdrage leveren aan in de wandelgangen. Als je ziet hoeveel tijd en energie zij in het maken van artikelen, nieuws en het maken van interviews steken…daar is maar één uitdrukking voor: grote klasse.

 

Dus er is voor mij absoluut geen reden om mijn leven een andere draai te geven. Sterker nog, wat is er leuker om contacten te houden met vrienden en bekenden in de voetballerij. Maar belangrijkste is de samenwerking met Siebe, onze eindredacteur, en de redacteuren Helmi, Ralph, Melvin, Bas en Mervyn. Zij maken het samenstellen van de site In De Wandelgangen telkens weer tot een feest!

 

Maar alles valt en staat met de medewerking van de verenigingen, voorzitters, bestuurders, spelers en trainers. Voor hun spontane medewerking, dank!’