Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Reuver – RKESV: 1-3!

De afgelopen jaren heeft Reuver in competitieverband diverse malen tegen deze ploeg uit  Ell gespeeld, waarin de resultaten veelal in het voordeel van RKESV uitvielen. Mede gelet op de huidige stand in de ranglijst was op voorhand al duidelijk, dat dit voor de oranjehemden een moeilijke wedstrijd zou worden en zo was het deze middag ook.

RKESV begon gelijk  fel aan de wedstrijd en al na 3 minuten spelen werd de Reuverse verdediging verrast:  0-1. Vanaf de rand van het strafschopgebied werd de bal buiten bereik van Roy Hendriks in de linkerhoek geschoten.  Dit was een zware domper en  Reuver kon daar in het verloop van de 1e helft  weinig  tegenoverstellen. Aan inzet ontbrak het de Reuverse spelers niet  maar RKESV bleef fel spelen,  heerste op het middenveld en bereikte makkelijk hun snelle voorwaartsen.  . Het kon niet uitblijven en na 20 minuten keek Reuver al tegen een 0-2 achterstand aan. Het had daarbij nog de pech, dat  laatste man Bram Litjens  ( liesblessure)  en linkerverdediger  Michel Ravensberg vervangen moesten worden. De druk van  RKESV werd groter en na 34 minuten lag de  0-3 al in de touwen en werd gevreesd voor een  grotere score.  Echter met deze stand  werd de rust bereikt.

Na de rust nam RKESV wat gas terug en kwam Reuver wat beter in de wedstrijd en kreeg ook enkele kansen. De beste kans was  voor Ruud Zegers maar zijn schot ging  langs de verkeerde kant van de paal. Ook de RKESV kon de kansen niet verzilveren en zo leek de wedstrijd in 0-3 te gaan eindigen. Een paar minuten voor het einde was het toch Reuver dat nog scoorde. Een dribbel van Erkan Yazici  eindigde met een bal op de paal. De terugspringende bal kon hij toch nog verzilveren 1-3.

Over de hele wedstrijd genomen een verdiende overwinning van RKESV. Ook al was de inzet  geweldig,  tegen deze tegenstander kwam Reuver  toch te kort.

Volgende week moeten we naar FC Maasgouw. Deze tegenstander verloor vandaag met maar liefst 8-1 van Panningen. Dit wil echter niks zeggen. Nog vers in het geheugen ligt de verloren wedstrijd tegen Roggel, dat toen nog geen wedstrijd had gewonnen en nog geen punt had gescoord.  Iedereen kan van iedereen in deze 4eklasse D winnen!

Voor het verslag van deze wedstrijd en de foto’s klik hier.

Verslag en foto’s ontvangen via: VV Reuver