Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

RKIVV Ingber viert haar 65 jarig bestaan

Na een jaar in de 5e klasse te hebben gevoetbald heeft de club samen met de spelers besloten een stap terug te doen naar de 4e klasse reserve. Natuurlijk waren er ook spelers die graag 5e klasse wouden blijven spelen, maar dat is de afweging die we moeten maken geeft het bestuur aan. RKIVV is een club waar ieder lid mee telt. Daarom nemen we de meningen van onze leden ook mee in onze beslissingen die we als bestuur uiteindelijk maken. Natuurlijk zijn er spelers die weggaan maar we krijgen ook weer talentvolle spelers erbij.

Ook begint de club het seizoen met een nieuwe trainer. 3 seizoenen lang heeft Danny Tak zowel het eerste als het tweede team op een nieuw level gebracht. Zo is RKIVV 1 het eerste jaar onder Tak kampioen geworden van de 5e klasse reserve. Daarnaast heeft de ploeg veel ervaring kunnen opdoen in de reguliere 5e klasse. Niet alleen op het veld was Danny Tak aanwezig. Ook hielp hij, zijn partner en naaste familie tijdens Carnaval en het Oktoberfeest dat ieder jaar in de kantine van RKIVV wordt gehouden. We kijken terug op een zeer succesvolle periode samen en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club RKVVL Polaris, geeft het bestuur aan.
Vanaf komend seizoen zal Ramon Vandermullen hoofdtrainer worden van de herenafdeling. De club is erg tevreden met zijn aanstelling, omdat de nieuwe trainer de nodige ervaring mee zal nemen richting Ingber. De vereniging hoopt dan ook sportief succes te behalen onder Ramon.

Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest zal vanaf komend seizoen ook weer een damesteam te bewonderen zijn bij RKIVV. De club geeft aan dat de animo hiervoor groot is. Al 15 dames zijn lid geworden en dit aantal stijgt nog. De dames beginnen het seizoen met trainen en met het spelen van oefenwedstrijden. Vervolgens zullen zij deel nemen aan het 7x7 voetbal op half veld.

Op 13 juli viert de club ook nog eens haar 65 jarig bestaan. Het bestuur geeft aan bijzonder trots te zijn op deze mijlpaal. We zien dat de ene na de andere vereniging de stekker eruit moet trekken of gaat fuseren. We denken dat er genoeg toekomst perspectief in onze vereniging zit. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder de leden, vrijwilligers en sponsoren die dit de afgelopen jaren allemaal mogelijk hebben gemaakt, aldus het bestuur.