Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

RKMSV en hoofdtrainer Gé de Renett na dit seizoen uit elkaar

Afgelopen donderdagavond hebben Gé de Renett en het bestuur van RKMSV de spelersgroep geïnformeerd over het feit dat in goed overleg is besloten om aan het einde van het huidige seizoen afscheid van elkaar te nemen. RKMSV gaat op zoek naar een nieuwe trainer, die met de relatief jonge groep verder zal bouwen aan de toekomst. 

Gé de Renett is aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij RKMSV bezig, dat momenteel uitkomt in de vierde klasse E. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen in de vijfde klasse, het seizoen erop werd een verdienstelijke zesde plek behaald en greep de ploeg net naast een periode titel. Ondanks vele blessures en spelerswisselingen heeft Gé er mede voor gezorgd dat RKMSV uit het dal is gekropen. Na een moeizame start aan het begin van dit seizoen werken zowel Gé als de spelersgroep vol vertrouwen en inzet naar wederom een goede eindklassering.

 

Naast zijn betrokkenheid bij de selectie heeft Gé de Renett zich gedurende zijn periode bij RKMSV ingezet bij jeugd- en damesvoetbal. RKMSV dankt Gé voor zijn tomeloze inzet en wenst hem alle succes voor zowel het restant van de competitie als de toekomst.