Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

RKMSV Under 15 Tournament geeft Hemelvaartweekend extra glans

 

Passie, beleving en gezelligheid, dat zijn de ingrediënten voor de zesde editie van het RKMSV Under 15 Tournament. Tijdens het weekend van 27 en 28 mei laten diverse (inter)nationale toptalenten hun kwaliteiten zien op sportpark De Starte in Meijel. Na eerdere succesvolle edities zal er dit jaar weer alles aan worden gedaan om toeschouwers en andere geïnteresseerden het ‘Peelgeluk’ in optima forma te laten beleven aan de hand van hun gemeenschappelijke deler: Topvoetbal!

 

Naast een aantal Nederlandse teams als FC Twente en NEC, zullen er dit jaar weer diverse teams van over de gehele wereld afreizen naar het Limburgse Peeldorp. Zo hebben Rangers FC, FC Kopenhagen en Fulham FC hun deelname bevestigd en gaan zij er alles aan doen om het Ghanese Right To Dream van hun derde opeenvolgende titel af te houden. Of zijn de Afrikanen de concurrentie opnieuw te snel af? Het exacte deelnemersveld is te zien op de nieuwe website van het toernooi; www.RKMSV-U15.nl.

 

De deelnemende teams zullen worden gehuisvest in nabijgelegen hotels of pendelen vanaf hun thuisbasis. Echter zijn er ook teams die verblijven in een gastgezin. Tijdens deze unieke ervaring komen culturen samen, waaruit integrale verbinding en betrokkenheid ontstaat. Een totaalconcept wat je niet wil missen. Door onze digitale kanalen en vernieuwde website in de gaten te houden blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de zesde editie van het RKMSV Under 15 Tournament.