Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

RKSV Olympia Schinveld is op zoek naar een trainer

Trainer Patrick de Mey stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van Schinveld. 

Nadat trainer Patrick de Mey vlak voor de winterstop werd aangesteld als opvolger van Pascal Reijans, heeft hij het bestuur te kennen gegeven dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen als trainer.

De Mey benadrukt dat zijn besluit niets te maken heeft met de spelersgroep, het bestuur of de vereniging. Sterker nog, hij heeft Schinveld leren kennen als een mooie, warme club met een goed bestuur, prachtige accommodatie, prima faciliteiten en een spelersgroep waar nog behoorlijk potentie en rek in zit.

Zijn besluit om dan toch te stoppen, is gelegen in het feit dat hij in eerste instantie van plan was om een jaar rust te nemen. Door het goede gevoel dat hij bij Schinveld kreeg heeft hij deze plannen geparkeerd, maar nu merkt hij toch dat het beter is om voor zichzelf de rust te pakken.

Patrick heeft het bestuur van Schinveld verzekerd dat hij zich met volle overgave blijft inzetten voor de club tot aan het einde van zijn dienstverband.

Het bestuur wenst Patrick heel veel succes, maar ook heel veel plezier voor de resterende maanden 

Voor het seizoen 2020/2021 is Schinveld op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerde kandidaten kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar voorzitter Roy Cornelissen: roy.cornelissen@home.nl