Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

RKSV Venhorst en Willem van der Burgt aan het einde van het seizoen uit elkaar

 

RKSV Venhorst en Willem van der Burgt hebben in goed onderling overleg besloten de samenwerking na 4 mooie jaren te beëindigen. In 2013 nam Willem van der Burgt het stokje over van Marc van de Ven, waarna in het eerste jaar, via de nacompetitie, handhaving in de 3e klasse werd afgedwongen.

In het 2e seizoen werd Venhorst de verrassing van het jaar door in de spannendste competitie van Europa, 3D, het kampioenschap op te eisen en te promoveren naar de 2e klasse. In dat jaar wist men een 12e plaats te behalen, wat wederom nacompetitie voor handhaving betekende. Uiteindelijk moest Venhorst een stapje terug doen en keerde het terug in de 3e klasse. In het huidige seizoen is Venhorst goed van start gegaan en heeft het beslag weten te leggen op de eerste periodetitel.

Hierdoor kan Willem van der Burgt een mooi einde aan zijn periode in Venhorst maken. Zowel club als trainer gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij we als bestuur en technische commissie Willem veel succes wensen.

 

Geïnteresseerde voor de trainersfunctie bij RKSV Venhorst mogen een CV met persoonlijke motivatie sturen naar: technischecommissie@rksvvenhorst.nl.