Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Rob van de Ven (DAW) 'Te weinig gebracht tegen Berghem Sport'

DAW heeft een terechte uitnederlaag opgelopen tegen Berghem Sport. Op het kunstgrasveld aan de Koppelsteeg bracht de Schaijkse formatie te weinig en bleven de punten in Berghem.

In de eerste helft waren de kansen spaarzaam. Berghem Sport was de bovenliggende partij, maar Donny van Herpen had het vizier nog niet scherp. DAW deed via Marc Raaijmakers wat terug maar vijf minuten voor rust hield doelman Hoefnagels zijn doel schoon na een schot van wederom Raaijmakers.

Na de pauze een gewijzigd DAW, Rens Wijnakker en Mike van de Ven kwamen in de ploeg. Met name Rens Wijnakker kon terug kijken op een geslaagde invalbeurt. DAW was nu wat meer gelijkwaardig aan de thuisploeg maar grossierde nog steeds in verkeerde keuzes en passes. De wedstrijd dreigde in 0-0 te eindigen maar het was Donny van Herpen die uiteindelijk toesloeg. Inleiding , balverlies op het middenveld van Mike van de Ven. De bal belandt op rechts bij Bram Kappen, de voorzet wordt in eerste instantie gekeerd door Robbert Knipping. Stef van de Broek pikt de bal op en legt prima af op Donny van Herpen, die eenvoudig doel treft. DAW trok daarna alles uit de kast om de gelijkmaker te forceren. De beste kans is voor Mark Megens, maar de mooie kopbal gaat rakelings naast. Eindstand: 1-0

Trainer Rob van de Ven over de wedstrijd: “de overwinning van Berghem Sport was terecht, wij hebben gisteren te weinig gebracht, Berghem Sport was de bovenliggende partij”.