Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

ROERMONDSE VOETBALMETHODE GAAT DE WERELD OVER

 

De voetbaltotaalmethode, bedacht door Roermondenaren Roger Bongaerts en Mark Huis in ’t Veld, richt zich op de functionele ontwikkeling van voetballers op voetbalinhoudelijk, fysiologisch en emotioneel--‐cognitief vlak. Dit is een uniek concept, dat ambitieuze clubs en organisaties wereldwijd oppakken. Sinds kort is de methode ook actief in de VS, bij een club in Florida en bij een voetbalschool in New

 

Jersey. Vanuit Hier wordt de basis gelegd om verder uit te breiden, zo lopen er al gesprekken om in andere regio’s aan de slag te gaan. Ook Binnen Europa Staat de ontwikkeling van de methode niet stil, zo zullen Bongaerts en Huis In ’t Veld Begin april afreizen naar Riga. Hier Zijn ze door de nationale voetbalbond van Letland Uitgenodigd om een tweedaags seminar voor UEFA A En B Coaches te houden. Lokaal Werken clubs als VVV‐Venlo, SHH Herten, Oranje Blauw ’15 En HBSV Met de methode om jeugdspelers en hun trainers op te leiden en te begeleiden.

 

--‐--‐--‐--‐--‐--‐

 

Achtergrond informatie:

 

Total Soccer Method Is een initiatief van Roger Bongaerts En Mark Huis In ’t Veld Met als doel voetbal wereldwijd naar een hoger plan te tillen. Momenteel Zijn zij actief in België, China, Duitsland, Griekenland, Kazachstan, Maleisië, Nederland, Oeganda, Oekraïne, Singapore, Slowakije, Verenigde Staten.