Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Ronny Czornyj verlengd bij SV Langeberg

Het huwelijk tussen SV Langeberg en hoofdtrainer Ronny Czornyj is met een jaar verlengd. De Belg blijft daardoor tot juni 2021 aan de Brunssummers verbonden.

SV Langeberg staat na acht speelronden op een vierde plek in de 3e klasse B. Op dit moment is de rood-witte formatie uit Brunssum zes wedstrijden ongeslagen. 

De positieve seizoenstart is niet doorslaggevend bij het verlengen van het contract. ‘Ronny past qua persoonlijkheid en ambities perfect bij onze vereniging. Hij geeft jonge spelers de kans en toont zijn betrokkenheid richting de hele vereniging. Na een training of wedstrijd maakt Ronny graag tijd vrij om een biertje te drinken en een praatje te maken met supporters. Bij ons moet het totaal plaatje kloppen en dat is nu zo’, aldus voorzitter François Schils.

SV Langeberg is de derde Nederlandse amateurvereniging voor Czornyj. Eerder was hij werkzaam bij De Ster en MMC Weert. ‘Ik voel me bij Langeberg op mijn plek. Het is een fijne, warme en gezellige vereniging die leunt op tal van hondstrouwe vrijwilligers. Verder is er meer dan voldoende aanwas van jonge spelers uit de eigen jeugd, wat genoeg zegt over deze vereniging. Afgelopen week zijn we bijvoorbeeld met de U23 gestart en dit zag er veelbelovend uit. De vereniging is de laatste jaren op allerlei vlakken stappen aan het maken en ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.’, besluit de 59-jarige Belg.