Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Ronny Everaerts volgend voetbalseizoen hoofdtrainer van Wilhelmina Boys

 

Het hoofdbestuur van vv Wilhelmina Boys is erin geslaagd een in haar ogen uitstekende opvolger voor de huidige hoofdtrainer Jurgen Elbers voor het voetbalseizoen 2017/2018 aan zich te binden. Ronny Everaerts, de huidige oefenmeester van Avanti’31 uit Schijndel, gaat de volgende voetbaljaargang de hoofdmacht van de Bestse vereniging onder zijn hoede nemen.

 

Uit de gesprekken met Ronny Everaerts is zowel door de spelersgroep, de technische commissie als het hoofdbestuur gebleken dat deze trainer erg ambitieus is en evenals de huidige trainer graag attractief, aanvallend en herkenbaar voetbal wil spelen, waarbij veel aandacht uitgaat naar (het inpassen van) jeugdige talenten.

 

De overeenkomst met Everaerts heeft een looptijd van een jaar, maar beide partijen opteren voor een meerjarige samenwerking. Ronny Everaerts, ook bij de KNVB actief als docent voor vakgenoten, heeft al een behoorlijke staat van dienst als zowel jeugd- als hoofdtrainer en dat bij zowel Betaald Voetbal organisaties, amateurverenigingen en de KNVB. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys ziet de samenwerking met Ronny Everearts dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.

Bron: VV Wilhelmina Boys