Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Samenwerking Dames SV Lierop-SSE!

 

SV Lierop en SSE zullen voor het komende voetseizoen samen gaan werken op het gebied van damesvoetbal. Uitgangspunt bij deze samenwerking is ervoor te zorgen dat de Dames uit beide dorpen op een fijne en sportieve manier kunnen blijven voetballen. Op deze manier waarborgen wij dat er voldoende dames zijn en wij vanuit dit eerste combinatie team verder kunnen bouwen aan een stabiele Dames afdeling.

 

Om de flexibiliteit te houden en de zichtbaarheid bij beide verenigingen is er voor de volgende praktische invulling gekozen. De trainingen zullen altijd op dinsdag avond plaatsvinden vanaf 19.45 uur, in de oneven weken bij SSE en op de even weken bij SV Lierop. Mocht je ook belangstelling hebben om mee te gaan trainen of voetballen ben jij altijd welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen.

 

De wedstrijden worden gespeeld om 9.45 uur waarbij we tot de winterstop bij SSE gaan voetballen en na de winterstop bij SV Lierop.

 

Ons Damescombinatieteam staat voor sportief, sociaal en gezelligheid.

 

3 belangrijke pijlers die zowel SV Lierop als SSE hoog in het vaandel heeft staan.

 

Wij hebben dan ook veel vertrouwen in deze mooie samenwerking en wensen ons damesteam heel veel succes het komende seizoen.

Via: SSE/SV Lierop