Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SC Jekerdal organiseert voetbalclinic voor meiden van 6 t/m 12 jaar!

 

Sportclub Jekerdal omarmt in het nieuwe seizoen het meisjesvoetbal. De club heeft hierin een naam hoog te houden. In het recente verleden kwam een aantal internationals uit de koker van de jeugdopleiding: Karin Stevens (ex-Willem II, Lierse SK, KRC Genk Ladies), Lisa Verhoeven (Standaard Luik)  en Vanity Lewerissa (ex-Standard Luik, thans PSV).

 

Het nieuwe seizoen is net begonnen maar SC Jekerdal heeft nog ruimte voor nieuwe speelsters in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Daarbij wordt iedereen de kans geboden te spelen op haar eigen niveau. Plezier, spel- en talentontwikkeling gaan hierbij samen.

 

Op woensdag 1 november 2017 zal onder leiding van Vanity Lewerissa (speelster van Oranje en PSV) en De Voetbalschool een voetbalclinic worden gegeven op sportpark Jekerdal. Deze clinic is speciaal bedoeld voor alle meiden van 6 tot en met 12 jaar die graag voetballen en kennis willen maken met SC Jekerdal. In een ontspannen sfeer en onder deskundige begeleiding kunnen zij meetrainen en zelf ontdekken hoe leuk het is om in teamverband een balletje te trappen. Talent of geen talent? Iedereen is welkom!

 

De clinic  is van 14.30 uur tot 16.00 uur en is kosteloos. De locatie is Sportpark Jekerdal aan de Mergelweg 122 in Maastricht. Aanmelden kan door even een mail te sturen naar onze coördinator vrouwenvoetbal ger.beckers@scjekerdal.nl. Gebruik daarbij het aanmeldingsformulier op de website van SC Jekerdal (www.scjekerdal.nl). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden tot 25 oktober a.s.. Alle deelneemsters dienen zelf te zorgen voor sportschoenen en sportkleding!

 

Via: Ger Beckers