Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Selectie RKVV Voerendaal 2020 - 2021

Nu het seizoen 2019-2020 definitief voortijdig beëindigd is, is het tijd om vooruit te kijken naar het seizoen 2020-2021. Hopelijk gaat het balletje weer snel rollen en kan er weer in competitief verband gespeeld worden.

Het einde van het seizoen is traditiegetrouw ook het moment om bekend te maken hoe de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen eruitziet.

Van de huidige selectie van het 1e en 2e elftal zullen we afscheid nemen van twee spelers. Keeper Stijn Gouverne heeft de keuze gemaakt om op een lager elftal te gaan spelen en verdediger Pim Lenssen keert terug naar VV Neerbeek. Voor de rest hebben alle overige spelers aangegeven om ook volgend jaar actief te zijn op het 1e of 2e elftal van RKVV Voerendaal, dit tot grote tevredenheid van de staf en technische commissie.

Daarnaast zal de selectie komend seizoen versterkt worden door een twee spelers van FC Hoensbroek, te weten Bart Knarren (doelman) en Bas Coenen (middenvelder / aanvaller). Hieronder stellen ze zichzelf kort voor.

Bart Knarren
Mijn naam is Bart Knarren, ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Facility Management op de Zuyd Hogeschool te Heerlen. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Gamma Heerlen als vulploegleider/verkoopmedewerker.

In mijn vrije tijd ben ik vooral actief op de tennisbaan of doe ik leuke dingen met vrienden. Mijn hele leven voetbal ik al bij FC Hoensbroek, eerst als veldspeler en vanaf de F-jeugd als doelman. Waar ik bijna 16 jaar lang actief was voor deze club, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik nu besloten voor Voerendaal te kiezen.

Bas Coenen
Mijn naam is Bas Coenen, 24 jaar, opgegroeid in Trintelen/Simpelveld en sinds december 2019 woon ik samen met mijn vriendin in Hoensbroek.

Middelbaar onderwijs gevolgd aan het Sintermeerten college, vervolgens gaan studeren aan Hogeschool Zuyd. Daar heb ik in 2018 mijn bachelor fysiotherapie afgerond. Sinds 2018 werkzaam als fysiotherapeut voor Curfs Fysio en Sport; Voornamelijk werk ik op de locatie in Voerendaal, gelegen in de Anytime Fitness op het Kerkplein. Hier zijn de ook de contacten tussen mij en RKVV Voerendaal ontstaan.

Met voetbal begon ik als 5-jarige bij RKSVB in Ubachsberg. Vervolgens op mijn 17e de overstap gemaakt richting SV Simpelveld, waar ik 5 jaar met veel plezier gevoetbald heb voordat ik de overstap maakte naar FC Hoensbroek. Na 2 jaar bij deze goed georganiseerde vereniging gespeeld te hebben, ben ik tot de beslissing gekomen om komend seizoen de overstap te maken naar RKVV Voerendaal. Het streven is om ook hier komend seizoen veel plezier te gaan beleven aan het spelletje en successen te behalen met de vereniging.

Ik hoop de mensen binnen Voerendaal snel te mogen begroeten en kijk er in ieder geval naar uit om bij jullie te komen spelen.