Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Selectie S.V. Meerssen 2020-2021

Na de definitieve samenstelling van de technische staf voor het seizoen 2020-2021 is men achter de schermen druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen.

De komende dagen/weken wordt duidelijk welke spelers blijven, vertrekken en uiteraard de nieuwkomers. Onderstaande 7 spelers maken sowieso deel uit van de selectie in het nieuwe seizoen.

In dit bericht alvast een presentatie van 7 spelers.

Geoffrey Jacobs, de 25 jarige doelman zal ook komend seizoen het doel van SV Meerssen verdedigen. Geoffrey die eerder uitkwam voor de Jeugdopleiding van Roda JC, Jong Roda JC, VV Caesar, Groene Ster en De Ster is een uitstekende lijnkeeper met een formidable traptechniek. Hij is momenteel een van de beste keepers op de Limburgse velden. We zijn dan ook zeer verheugd dat Geoffrey voor het 3e jaar oprij op sportpark Marsana te zien zal zijn.

Jeroen Kuijs (23 jaar) de rechterkant van de tweeling is dit seizoen niet meer weg te denken als rechtervleugel verdediger. Jeroen maakte als jeugdspeler de overstap van VV Caesar naar SV Meerssen, om zich daar op een hoger niveau door te ontwikkelen als voetballer. Jeroen is een moderne back, die verdedigend zijn mannetje staat en in balbezit aanvallend is ingesteld. Jeroen is fysiotherapeut en volgt momenteel de opleiding tot osteopaat in Antwerpen. Als technische staf zijn we blij dat Jeroen ook komend seizoen voor SV Meersen speelt.

Richard Hannon onze huidige topscoorder is een echte jongen van de club. De 25 jarige Richard die onlangs met een werelddoelpunt matchwinnaar werd tegen Silvolde, kan zich niet indenken voor een andere club te spelen. Naast de voetballer is Richard ook zeer betrokken in het organiseren van teamacticiteiten. Richard die met zijn snelheid, gedrevenheid en werklust een voorbeeld is voor veel spelers zal ook komend seizoen bij zijn SV Meerssen spelen. We zijn dan ook zeer blij met deze toezegging.

Jordie van der Schoot (22) scoorde vorig seizoen, voor de winterstop, 15 doelpunten in de hoofdklasse voor SV Meerssen. Jordie stapte in de winterstop over naar Esperanza Pelt in België, hij moest ze behouden voor degradatie. Helaas sloeg het noodlot al snel toe, Jordie scheurde zijn voorste kruisband af en keerde in de zomer terug naar SV Meerssen, om daar samen met Fysio Kuijs aan zijn herstel te werken. Jordie is een van de beste spitsen op de Limburgse velden. Dat hij het scoren na een lange en zware revalidatie niet verleerd is, toonde hij bij zijn eerste basisplaats aan. In de bekerwedstrijd tegen Boekel Sport scoorde Jordie een hattrick. Dat er voor een speler met zijn kwaliteiten veel interesse van andere clubs is, zal niemand verbazen. We zijn als technische staf dan ook ontzettend blij dat Jordie besloten heeft om komend seizoen bij SV Meerssen te blijven.

Amir Ayadi (25). Deze linksbenige verdediger speelde in de jeugd bij Groene Ster. Als A-junior maakte hij daar in het seizoen 13/14 zijn debuut in het hoofdklasse, waarin hij tot 8 wedstrijden kwam. Het jaar erna startte hij de eerste 3 wedstrijden in de basis, maar raakte vervolgens uit beeld. Via Vaesrade, BSV Limburgia en Heksenberg, kwam hij afgelopen seizoen bij SV Meerssen terecht. Amir heeft zich snel aangepast en maakt een prima indruk, zowel op als naast het veld. Amir voelde zich snel thuis, werd goed opgenomen in de groep en heeft dan ook aangegeven graag bij SV Meerssen te blijven. We zijn dan ook zeer verheugd dat Amir ook komend seizoen bij SV Meerssen zal blijven.

Jork Loozen (22), geboren en getogen in Houthem, speelde in de jeugd van SV Meerssen. Nu maakt Jork al enkele jaren deel uit van het eerste elftal. Dit voetbalseizoen is er voor Jork eentje om snel te vergeten. De technische en behendige middenvelder kampt al geruime tijd met een vervelende knieblessure. Momenteel revalideert Jork om weer zo snel mogelijk fit te worden. Gezien de impact van het Coronavirus, zal hij waarschijnlijk pas weer in augustus zijn kwaliteiten kunnen laten zien. Jork is een rustige jongen, die prima in groep ligt. We zijn dan ook bijzonder blij dat Jork komend seizoen bij SV Meerssen blijft.

Emanuel Balendonck (18) heeft verleden jaar de stap van Scharn naar Meerssen gemaakt om zich door te kunnen ontwikkelen. Emanuel kijkt zeer tevreden terug op het afgelopen seizoen, waarin hij regelmatig speelminuten pakte. Emanuel blijft ook komend seizoen bij SV Meerssen en hoopt zich hier verder te ontwikkelen. Hij geeft zelf aan dat vooral zijn rendement omhoog moet mbt het scoren van doelpunten. Emanuel is een jonge, getalenteerde speler met een ontzettende werklust. Als staf willen we Emanuel dan ook graag helpen om een completere speler te worden, waarvan Meerssen nog jaren plezier kan hebben.

Jurgen de Beer (20). Deze getalenteerde doelman maakte verleden jaar de overstap van Unitas (Gorinchem) naar SV Meerssen. Jurgen studeert in Maastricht aan de Hoge Hotelschool. Tot speelminuten kwam het door omstandigheden nog niet. Verleden seizoen brak Jurgen na een aantal trainingen zijn vinger, een operatie was noodzakelijk. Dit seizoen was hij zes maanden in Dubai voor stage. Nu Jurgen weer vol in training was, ligt het seizoen naar alle waarschijnlijk voor lange tijd stil. Jurgen is zeer te spreken over de manier waarop hij bij SV Meerssen is opgevangen door de spelers en het bestuur. “Meerssen is een hele warme club met een goede en leuke selectie, waar ik graag komend seizoen deel van wil uitmaken”. Wij als trainers zijn blij dat we komend seizoen kunnen rekenen op Jurgen.