Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Selectietrainers Marcel Jansen en Jan Dierx ook volgend jaar actief bij Veritas

Veritas is verheugd u te kunnen mededelen dat de selectietrainers Marcel Jansen en Jan Dierx ook volgend jaar zullen fungeren als trainers van de selectie van Veritas. Het zal voor Marcel Jansen zijn 10e (!) seizoen worden als oefenmeester van het eerste elftal bij Veritas en voor Jan Dierx wordt het zijn derde seizoen als trainer van het tweede elftal.

Het komt zelden voor in het amateurvoetbal dat een trainer 10 seizoenen bij dezelfde club actief is. Toch zal deze mijlpaal volgend seizoen voor Marcel Jansen worden bereikt. De trainer van Veritas presteert uitstekend bij de voetbalvereniging uit het kleine Neeritter. Vorig jaar werd Veritas kampioen in de Derde Klasse en dit seizoen draait de ploeg wederom mee in de top. De eerste periode werd gewonnen en bij winst bij Helmondia morgen, kan Veritas als 3e de winterstop in gaan.

Ook Jan Dierx, trainer van het tweede elftal, heeft zijn contract verlengd. Het tweede elftal van Veritas speelt momenteel in de Derde Klasse D en staat hier eerste. Net als Veritas 1, won ook Veritas 2 de eerste periode.

https://gyazo.com/35860064a1215185eb7632704379af47.png
  
Marcel Jansen                             Jan Dierx