Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SHH vergeet zichzelf te belonen (verslag)!

 

SHH en Geusselt Sport schotelden het publiek vanmiddag een doelpuntloos gelijkspel voor. Daar waren achteraf de Maastrichtenaren het meest content mee.

 

Hoewel SHH het beste aan de wedstrijd begon was het Geusselt Sport dat in de beginfase het dichtst bij een doelpunt was. Een behoorlijk vrije kopkans miste iedere richting en ging over de achterlijn. Een voorsprong voor de Maastrichtse ploeg zou ook tegen het spelbeeld in zijn geweest.

 

Geusselt Sport hield de manschappen compact achterin en probeerde middels snelle uitvallen SHH pijn te doen maar slaagde daar niet in. Voor SHH was er daardoor weinig ruimte om te voetballen en grote kansen lieten lang op zich wachten. Pas vlak voor de pauze komt Swen Domburg tweemaal in goede positie om te scoren en een poging van afstand door Bas van Dael wordt tot hoekschop getikt door de doelman.

 

Ook na de pauze verandert het spelbeeld niet. SHH is de bovenliggende partij en voetbalt een aantal mogelijkheden bij elkaar maar is niet succesvol in de afwerking. Geusselt Sport komt er nauwelijks uit maar is 10 minuten na de pauze wel gevaarlijk met een snelle uitval. Ruud Schuman weet beide pogingen te stoppen.

 

Niet veel later volgt de beste kans voor SHH. Swen Domburg wordt door Nicolas Mitchell vrij voor de doelman gezet maar zijn schot vanaf de zijkant wordt tot corner verwerkt. SHH dringt daarna nog meer aan maar vind steeds de doelman op haar weg.

 

Zo eindigt na 97 minuten de wedstrijd doelpuntloos waar er voor SHH meer in had gezeten. Zeer positief viel de jonge verdediging van SHH op die nauwelijks een mogelijkheid weggaf tegen een normaliter sterke aanval.

 

Opstelling SHH: Ruud Schumand, Sjoerd Schroots, Driek Engels, Glen Gijzen, Wout Donkers, Nicolas Mitchell, Juliën te Wierik, Martijn Maassen (46. Rik Linssen), Bas van Dael (83. Tim Francot), Swen Domburg (61. Koen Schroots), Benjamin Hompe.

 

Via: SHH