Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Showtraining Zwart-Wit '19

Nu de transfermarkt definitief gesloten is en de trainer de selectie flink uitgebreid heeft met een aantal transfervrije aanwinsten gaan we vol goeie moed beginnen aan een nieuw seizoen! Daar kan de jaarlijks terugkerende showtraining natuurlijk niet bij ontbreken.

14 September is het weer zo ver, de showtraining van onze mooi club staat dan weer op de planning. Men kan deze keer een training van top-niveau verwachten onder leiding van Eric van der Luer. 

ACHTERGROND SHOWTRAINING:
Onze vereniging leunt voor een belangrijk deel op sponsoren en andere sympathisanten; daar zijn we echt heel erg blij mee! Om die reden is het een traditie geworden om al deze mensen, in ieder geval 1 keer per jaar, uit te nodigen voor een speciale training van de selectie van onze vereniging. We vragen dan een prominent voetbalpersoon om eenmalig de mannen van ons eerste elftal te trainen.
Kort voor aanvang van de training ontvangen wij onze sponsoren en club van 50 leden met een drankje in de kantine van onze vereniging. Vervolgens nemen zij plaats op de tribune van het hoofdveld, vanwaar ze getuige zijn van de verrichtingen van onze selectie, die voor deze speciale gelegenheid onder leiding staat van oud-international, en huidig trainer van Jong Roda-JC, Eric van der Luer.

We zouden het heel erg leuk vinden als niet alleen onze sponsoren de training bijwonen, maar iedereen die Zwart-Wit '19 een warm hart toedraagt. Na de training zal er een afsluitende borrel in de kantine zijn waar men rustig kan evalueren wat de huidige trainer nog van Eric van der Luer kan leren om onze jongens nog beter te laten spelen.

We hopen jullie in grote aantallen te zien vrijdag 14 september!