Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Spelersmutaties SV Argo

SV Argo is in 2019 ontstaan uit een fusie van voormalig derdeklasser RKVV Obbicht en vijfdeklasser RKVV Armada uit Grevenbicht. In het eerste seizoen sinds de oprichting kwam het eerste elftal uit in de derde klasse B. Het elftal van trainer Michel Broeders maakte een vliegende start door de eerste periodetitel binnen te halen. Toen de competitie in maart vanwege Corona abrupt werd stilgelegd, stond de club op een derde plaats met 11 punten achterstand op koploper Alfa Sport, dat echter al drie wedstrijden meer had gespeeld.

Een aantal belangrijke spelers heeft besloten om over te stappen naar een andere club. Dat zijn niet de minste clubs. ‘Klopt’, zegt Dave Vencken (Voetbaltechnische Zaken). ’Dat ze de stap naar zo'n clubs durven en kunnen maken, zegt natuurlijk ook iets over het niveau van SV Argo.'

Ondanks het vertrek van deze spelers gaat SV Argo het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet. Dave: 'We zijn blij dat we het contract met trainer Michel Broeders met een jaar hebben kunnen verlengen en dat we in de persoon van Fred Bulten een prima man hebben als trainer/leider van het tweede elftal. En als ik naar het geheel kijk, dan is de selectie in de breedte gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Dat is positief.'

Op 2 augustus is de eerste training van het nieuwe seizoen.

Selectie en technische staf SV Argo

Trainer                Michel Broeders (2e jaar)
Leiders                Rob Colaris en Jos Lemmens
Grensrechter       Harrie Bruisten
Verzorger            Erlo Harten
Keeperstrainer     Zef Heffels

 

Spelers

Sjoerd Biesmans
Marco Bono        
Mika Colaris                 
Yord Conjour                 
Quinn Didden                
Rick Hanssen              
Daan Heuts                
Davy Honnef             
Don Jacobs                 
Joeri Korste                   
Mischa van Loo                  
Rick Oberndorff               
Jeannot Peters                  
Etienne Savelkoul              
Luca Scheijen                   
Zinho Scheijen                 
Jasper Vogten                 
Roland Wenmeckers          

Nieuw bij SV Argo


Ralph Pijls                         FC Geleen Zuid
Andy Tummers                  VV Sittard
Daan Konings                    VV Eijsden
Tim Salari                         FC Ria
Dylan Monnissen               VV Houthalen

 

Vertrokken

Michel van Veen                EHC Hoensbroek/Heuts
Mitch Loomans                  EHC Hoensbroek/Heuts
Jort Korte                         Sc Susteren
Stefan Virdis                     VV Neerbeek

SV Argo speelt zijn wedstrijden op het sportcomplex in Obbicht. Voor de jeugdteams is het sportcomplex in Grevenbicht de thuisbasis. Spelen op twee locaties in niet handig, maar er gloort hoop. De club hoopt dat er in het middengebied tussen Obbicht en Grevenbicht een spiksplinternieuw complex wordt gerealiseerd. Op deze zogeheten unilocatie worden sport en onderwijs bij elkaar gebracht. Het wachten is nu nog op het besluit van de gemeenteraad van Sittard-Geleen.

Ondertussen gaat de jonge fusieclub verder met de zaken goed aan te pakken. Een professionele uitstraling naar buiten toe is daar een onderdeel van. Verleden week zijn alle leden van de seniorenteams door een professionele fotograaf op de gevoelige plaat vastgelegd, gisteren waren alle jeugdspelers aan de beurt. Allemaal op dezelfde wijze gefotografeerd, in het tenue van de club en met dezelfde achtergrond. De foto’s zullen spoedig aan de website worden toegevoegd.