Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Sponsorelftal, extra sponsorgeld voor elke vereniging.

Uw vereniging kan zich nu aanmelden om op een eenvoudige manier haar sponsorgelden te verhogen. Via Sponsorelftal heeft u een instrument tot uw beschikking dat de vereniging helpt om meer sponsorgeld te genereren zonder dat u van uw sponsoren meer geld vraagt.  

Hoe dit kan? In Sponsorelftal bevindt zich een elftal aan partnerbedrijven die graag uw club sponsoren. Het gaat om 11 bedrijven met een hart voor de lokale maatschappij, die bereid zijn om een deel van hun omzet terug te geven als social return aan uw vereniging! 

Sponsorelftal is een antwoord op de vraag die elke vereniging zich geregeld stelt. Hoe kan ik geld voor mijn vereniging binnen hengelen met sponsoring? Nog vaak zien we dat verenigingen traditioneel hun handje op houden bij sponsoren zonder goed na te denken over de mogelijke doelstellingen van een sponsor. Wat zou hij er aan kunnen hebben om ons te sponsoren? 

Sponsoring moet tot rendement leiden voor bedrijven. Clubs moeten zich daar bewust van zijn en op inspelen. Clubs kunnen er voor zorgen dat de bekendheid van een bedrijf groeit, er meer klanten in de winkel komen of de omzet groeit. Sponsorelftal maakt een direct verband tussen omzet en sponsorgeld en verbindt bedrijven aan elkaar. Dit zijn twee doelstellingen die bedrijven vaak nastreven. Een voorbeeld van wat Sponsorelftal voor een vereniging in de praktijk betekent.

Roy Cornelissen voorzitter van Schinveld/ ARX ICT:
 

“Een klein jaar geleden zijn we met Schinveld begonnen met Sponsorelftal. Nadat we onze eigen inkopen gekoppeld  hebben aan het aanbod van de partners van Sponsorelftal, zijn we met onze sponsoren gaan kijken of zij kennis wilden maken met de partners van Sponsorelftal. Zo hebben wij veel van onze sponsoren kunnen verbinden aan Sponsorelftal. Zelfs bedrijven die nog niet sponsor waren, hebben we op deze manier kunnen binden aan onze vereniging.  

Binnen een jaar hebben we de inkomsten van Sponsorelftal boven de 1000 euro gekregen. Bovendien is het zo dat wij door de samenwerking met Sponsorelftal en onze hoofdsponsor de kleding voor onze jeugdafdeling volledig gefinancierd hebben. Daarmee is de samenwerking met Sponsorelftal voor ons, al meteen in het eerste jaar, een behoorlijk succes te noemen.” 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Sponsorelftal voor uw vereniging kijk dan op www.sponsorelftal.nl of stuur een mail naar info@sponsorelftal.nl. 

Via: Sponsorelftal