Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Sportclub Susteren organiseert recreatief 5-tegen-5 toernooi

De senioren hebben er even op moeten wachten, maar vanaf 1 juli mogen ook zij weer binnen de anderhalve meter met elkaar voetballen. Dat bracht de activiteitencommissie van Sportclub Susteren op het idee om een 5-tegen-5 toernooi op te zetten, open voor iedereen.

Op zaterdag 1 augustus zal vanaf 13:00 het eerste fluitsignaal klinken voor een geheel nieuw toernooi. Bedoeld voor diegene die maandenlang geen wedstrijd hebben mogen spelen. Vandaar dat iedereen uit de regio zich kan inschrijven met een team van min. 5 en max. 8 personen.

Opzet van het toernooi

Er zal gespeeld worden op een kwart veld met 4 spelers en één keeper. Afhankelijk van het aantal teams zal het toernooi duren van 13:00 tot max. 18:00. Met de richtlijnen in het achterhoofd, krijg je op veld 5 per team één of 2 ‘stamtischen’ aangewezen. Met een buitentap, een geopende keuken en wat achtergrondmuziek hopen we op een mooi aantal deelnemers.

De inschrijving is geopend t/m 25 juli en de organisatie heeft een maximum aantal teams in gedachte. Ben er dus op tijd bij! Het inschrijfgeld is € 20 per team en er zijn een aantal ludieke prijzen te winnen. Maar zoals het motto luidt bij recreatief ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’.

Lees meer en bekijk het inschrijfformulier op de site van Sportclub Susteren