Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Sporting Sittard wint met 4-0 van Melick

Sporting Sittard wint met 4-0 van Melick

Dit keer het wedstrijdverslag een dag later, want avondwedstrijden zijn niet alleen sfeervol maar ook gezellig na afloop. Tenminste, wel altijd in Broukzittert! Zeker als onze Tricolores met 4-0 winnen, al zag het daar tot aan de 44e minuut totaal niet naar uit.

 

De eerste helft was namelijk dramatisch, zelfs bij vlagen niet om aan te zien en het was totaal niet te zien dat hier de nummer 1 tegen de 12 op het veld stond. Onze gasten uit Melick speelden frivool, waren beweeglijker en zaten er kort op en hadden zelfs de betere kansen, waaronder een bal op de paal.

 

Maar ja, dan hebben ‘wij’ iemand als Mitchel Dols in de ploeg ... Vanuit het niets schoot hij een vrije trap vanaf de dug out, in de goal. Bewust, of geluk? ... Als je een traptechniek hebt om de bal vanaf zo’n afstand in het doel te schieten, dan is dit gewoon een mooie goal, oftewel een zeer welkome 1-0 ruststand!

 

Na rust werd het spel helaas niet veel beter, ook niet na de 2-0 en 3-0 van Euan en wederom Mitchel die daarna ook nog op schitterende wijze de bal van grote afstand in de kruising volleerde ... 4-0.

Een ruime overwinning dus waar het in de 1e helft lang niet naar uit zag. Het ‘voetbal’ was gewoon ronduit slecht!

Niet vreemd natuurlijk als je maar liefst 3 á 4 vaste steunpilaren mist en met name het ontbreken van Rob, Nick en Eric (respectievelijk geblesseerd, geschorst en ziek) zich pijnlijk liet voelen.

Zij brengen oa. snelheid en beweeglijkheid in de ploeg, iets wat gisteravond ontbrak, totdat beide voormalig Sporting Sittard '13 JO19 spelers Delano en Gyon in het veld kwamen. Zij speelden fris, onbevangen en brachten nieuw elan (en snelheid) in de ploeg en dat biedt perspectieven voor de komende wedstrijden.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en als dan ook nog eens iedereen weer fit en beschikbaar is ...

Moeten de andere ploegen hun overige wedstrijden (en van onze tricolores) nog maar eens zien te winnen!