Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

STEMMEN AFGELOPEN! LEES HIER INFORMATIE!

Een tijd geleden is de shirtcampagne van start gegaan. De eerste stemronde, via de website, is wegens valse stemmen niet doorgegaan en in overleg met de kanshebbers is toen gekozen voor een stemronde via Facebook. Het stemmen is inmiddels afgelopen, wederom met valse stemmen ertussen. 

Er is gekozen om binnen 10 dagen zoveel mogelijk likes te genereren voor de potentiele winnaars. Dit is besloten in overleg met de kanshebbers. Het was een mooie strijd, die vooral ging tussen VV Keer 3 en VV Milheezer Boys 1. De strijd kreeg echter een wending toen er ineens (binnen ongeveer 3 minuten) ongeveer 1.000 stemmen uit Brazilië binnenkwamen. We hebben aangegeven dat wij valse stemmen zo op het spoor waren en dit kwam dus zeer verdacht over. We zochten contact met VV Milheezer Boys 1 en vroegen om uitleg betreffende deze stemmen. Na dit gesprek hebben we samen besloten (in samenspraak van VV Milheezer Boys zelf) dat deze Braziliaanse stemmen NIET mee zouden tellen in de einduitslag. En we zagen inderdaad dat er ook stemmen uit Nepal binnengekomen waren. Ook hiervoor hebben we bij VV Keer 3 om een verklaring gevraagd. We hebben een verklaring gekregen (inclusief bewijs) dat deze mensen daadwerkelijk uit het eigen netwerk kwamen. 

Conclusie: We vinden het zeer jammer dat het stemmen op deze manier is verlopen, maar dit zal altijd blijven op het internet. We hebben echter contact gehouden met alle kanshebbers en hebben hun ook op de hoogte gehouden van alles. Er zullen zeker negatieve reacties komen op dit alles, dit is overmacht voor ons. We hopen echter op begrip. 

WINNAAR: De winnaar van deze wedstrijd is dus, na het afhalen van de Braziliaans stemmen: VV KEER 3. Gefeliciteerd!