Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Susteren dankt Hoofdsponsor Van Wissen na jarenlange samenwerking!

 

Na 2 lange periodes hoofdsponsor te zijn geweest, stopt Van Wissen (Verzeker Persoonlijk) na het  voetbalseizoen 2017-2018. In al die jaren zijn we heel trots geweest op het vertrouwen dat Peter van Wissen en zijn bedrijf in ons had. We zijn hem en het bedrijf dan ook erg dankbaar.

 

Zoals in de rubriek “Op de bank met….” al te lezen was, is Peter al zeer lange tijd lid van onze club. Eerst heeft hij als speler kampioenschappen meegemaakt tot aan het 4de en later is hij als sponsor & hoofdsponsor actief geweest binnen Sportclub Susteren. In 1994 begon hij aan de eerste periode als hoofdsponsor en sinds 2001 speelt de hele club in de tenuetjes met zijn logo erop.

 

In 2003 heeft hij tevens aan de basis gestaan van de Van Wissen Voetbaldagen. Een geweldige week die op zijn hoogtijdagen meer dan 230 kinderen uit de regio mocht vermaken met sportiviteit en gezelligheid. Deze zomer volgen alweer de 15de Van Wissen Voetbaldagen en de inschrijving hiervoor loopt t/m 6 juli!

 

Peter heeft het bestuur ruim de tijd gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Het nieuwe hoofdsponsorschap zal dan ook ingaan bij de start van het seizoen 2018-2019. Overigens gaat Van Wissen vanaf dat jaar door als subsponsor. Voor ons een teken dat de zeer prettige samenwerking wederzijds is geweest en zal blijven.

 

Namens het bestuur en alle leden van Sportclub Susteren bedanken we Van Wissen voor de jarenlange samenwerking als hoofdsponsor van onze mooie club.