Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Brandevoort JO13-1 sluit prachtig seizoen in stijl af met winnen Triple!

Na het winnen van het kampioenschap in de Hoofdklasse J –met promotie naar de derde divisie als gevolg- en de beker in regio 2 werd afgelopen zondag door de JO13-1 van SV Brandevoort de triple binnengehaald door de districtsbeker te winnen. Een mooie prestatie en uniek voor SV Brandevoort!  

Zondag 11 juni stond SV Brandevoort JO13-1 in de finale van de districtsbeker zuid 2 op de dag der kampioenen in Schijndel.  In de districtsfinale troffen de jongens tegenstanders van formaat. In een poule van 4 werd uitgemaakt wie het beste JO13-1 team was in de region die loopt van Oss tot onder Maastricht. In het eerste duel was bekerwinnaar regio 1 en runner up in de hoofdklasse FC de Rakt de tegenstander. Met mooi verzorgd voetbal werd deze eerste wedstrijd met 2-0 gewonnen door SV Brandevoort.  

In de volgende wedstrijd werd een hele mooie prestatie geleverd door runner up in de derde divisie en bekerwinnaar van regio 3 Wittenhorst uit Horst-America helemaal naar huis te spelen. Maar liefst 3-0 was de einduitslag.  

Ook Sporting Heerlen had de eerste twee wedstrijden in winst weten om te zetten, zodat er sprake was van een echte finale in de laatste wedstrijd. Deze wedstrijd eindigde in 1-1, maar doordat SV Brandevoort een beter doelsaldo had dan Heerlen leverden de jongens van de JO13-1 een prestatie van formaat door de districtsbeker te winnen en daarmee de derde grote prijs in een paar weken mee naar huis te nemen! 

Bekijk hier een video van deze mooie kampioensdag: Video