Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Budel gaat verder met William Hoeymans en Gerard Stevens

 

SV Budel heeft overeenstemming bereikt met selectietrainers William Hoeymans en Gerard Stevens over de verlenging van hun contracten. De twee selectietrainers van sv Budel hebben allebei bijgetekend voor één seizoen en staan nu tot de zomer van 2018 onder contract bij sv Budel.

 

‘We zijn erg te spreken over de resultaten van William en Gerard dit seizoen’, aldus voorzitter Jack Beckers. ‘William Hoeymans staat met sv Budel 1 keurig in de subtop van de 3e klasse, terwijl Gerard Stevens met het 2e elftal bovenaan staat en wellicht gaat promoveren naar de reserve-hoofdklasse. Dit is een goede ontwikkeling voor onze nog altijd groeiende vereniging.’ In de afgelopen periode werd de club regelmatig gevraagd of William Hoeymans zijn contract wel of niet verlengd zou worden. Jack Beckers is hierover heel duidelijk: ‘We hebben geleerd uit het verleden en wij vinden het onmogelijk om in november al te oordelen of een trainer wel of niet voldoet voor het nieuwe seizoen. Dit is een trend in het amateurvoetbal waar wij niet in mee gaan. Je moet een trainer de tijd geven om een bepaalde ontwikkeling te realiseren en dat kan niet in drie maanden. Vandaar dat we als sv Budel gekozen hebben om de contractverlenging pas op een later moment af te ronden. We zijn erg tevreden over de twee selectietrainers en dat weten ze.’

 

In de komende periode zal de Technische Commissie van sv Budel om tafel gaan met de overige leden van de technische en medische staf. Daarbij hoopt de Technische Commissie dat de overige stafleden zich ook in het nieuwe seizoen willen inzetten voor de selectieteams van onze vereniging. 

 

(Foto: Links > William, rechts > Gerard) 

 

Via: SV Budel