Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Deurne en Bekkerveld delen de punten in matig duel

Op een zonovergoten maar erg koude Kranenmortel hebben de beide ploegen uiteindelijk terecht de punten gedeeld. De wedstrijd, met een sterker sv Deurne in de eerste helft, kende weinig hoogtepunten, sv Deurne kreeg welgeteld een goede kans toen Parfait Luwawa op de rand van de zestien kon uithalen , maar zijn schot werd  vakkundig gepareerd door doelman Rik Klyn. Bekkerveld kwam wat beter in de wedstrijd, tot echte kansen leidde dit niet en daarom kwam de 0-1 voorsprong eigenlijk uit het niets, toen aanvaller Thommy Vluggen in de 36e minuut doeltreffend afrondde. sv Deurne zette een paar goede aanvallen op, kreeg kleine kansjes, maar kwam tot aan de rust niet tot scoren.

Na de ( warme ) thee, was het spelbeeld aanvankelijk hetzelfde , met dat verschil dat nu Bekkerveld de wat dominantere ploeg was. Toch was het sv Deurne, dat in de 75 e minuut gelijk wist te maken. Een aanval over rechts belandde bij Maarten Vos en diens voorzet werd onberispelijk ingekopt door de geheel vrijstaande Gregory Lammers : 1-1. De wedstrijd werd na de gelijkmaker wat grimmiger,  maar een uitstekend leidende scheidsrechter Ploegstra hield de wedstrijd met een paar gele kaarten over en weer keurig in de hand en hoewel de beste kansen voor Bekkerveld waren, bleek de 1-1 ook de eindstand.

Een stand waarmee beide ploegen tevreden  waren en ook de spaarzame toeschouwers waren blij om de warme sv Deurne kantine "de Basis " op te kunnen zoeken. sv Deurne blijft door het puntje in de top vijf, maar zal toch weer eens een driepunter moeten scoren, dat moet dan maar gebeuren in de komende uitwedstrijd tegen Wittenhorst. Eerst nog het inhaalduel voor de beker, as donderdag 1 maart tegen Sparta,25 , ditmaal op de Kranenmortel, aanvang 19.30 uur.

Via: Jos Aarts