Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Deurne en De Valk delen de punten !

Op deze zonovergoten zondag haalde SV Deurne alweer het 10e gelijkspel van dit seizoen. Tegen de altijd lastige tegenstander De Valk wist Deurne het veldoverwicht niet in om te zetten in doelpunten en een uiteindelijke overwinning. Een rode kaart voor Jan Kuijpers direct na de 1-1 door De Valk was mogelijk een kantelpunt.

In het eerste half uur had Deurne een licht veldoverwicht maar kansen waren er nauwelijks te noteren. Een grote kopkans van Stefan vd Werf in de 32e minuut was het eerste hoogtepuntje. Net voor de rust ging  een vrije trap van Jan Kuijpers rakelings langs en dat gold ook voor een schot van Stefan vd Werf.

In de 60e minuut viel een voorzet van Parfait Luwawa perfect op de schoen van Ruhendry Martina en werd het verdiend:  1 – 0. Een paar minuten later had Joost Bukkems een geweldige redding.  Rond de 70e minuut kantelde de wedstrijd ineens. Jan Kuijpers leed balverlies op het middenveld waardoor 2 spelers van De Valk in het centrum geheel vrij stonden en werd het 1 – 1.
Nog geen minuut later kreeg Jan Kuijpers rood voor een tik na op de tegenstander aan de zijlijn. De Valk drong aan maar had niet echt gevaarlijke kansen. De meest gevaarlijke kans was voor Stefan vd Werf rond de 80e minuut waarbij hij alleen op de keeper afging maar zijn schot werd geblokt. Een schot van Parfait Luwawa in de laatste minuut werd geblokt waardoor (alweer) niet van De Valk wordt gewonnen.

Via: Erwin Boerenkamps