Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Deurne wint tweede bekerwedstrijd thuis tegen Erp (verslag)!

 

Nadat sv Deurne in haar eerste bekerwedstrijd van dit seizoen vorige week gelijk speelde tegen de Ster uit Stein, stond zaterdagavond haar eerste officiële thuiswedstrijd op het programma.

 

Tegenstander was Erp, een tweedeklasser, die haar eerste bekerwedstrijd tegen VOAB, thuis had verloren.

 

 

 

Door blessures e.d. was de basisopstelling nogal gewijzigd. Een mooie gelegenheid voor Jurgen Elbers om diverse spelers in een belangrijke wedstrijd aan het werk te zien. Al in de 1ste minuut kreeg Harm van der Steen, die in de 3 mans aanvalslinie in de spits was opgesteld, na een mooi steekballetje van nieuwkomer Gregory Lammers, een mooie gelegenheid, welke door het snel uitkomen van de doelman, teniet werd gedaan.

 

 

 

Daarna sudderde de wedstrijd lange tijd voort. Sv Deurne was weliswaar veelal aan de bal, haar spel was ook verzorgder, maar tot echte kansen leidde dat nauwelijks. Tegenstander Erp kwam evenmin tot goed aanvalsspel met name door goed storend werk van het Deurnese middenveld. Echt verrassend was de 0-0 stand bij rust dan ook niet.

 

 

 

Na de rust kreeg Deurne steeds beter vat op de tegenstander. Het baltempo ging omhoog en in de 57ste minuut scoorde Maarten Vos de openingstreffer. Quincy van der Plas, die vandaag rechtsback speelde, zette met een goede snelle bal Stefan van de Werf aan het werk. Die had geen moeite met zijn verdediger en zette laag voor. Maarten kwam goed voor zijn man en scoorde in " twee" keer.

 

Hoewel Erp probeerde wat druk te zetten speelde Deurne daar gemakkelijk onderuit met als logisch gevolg in de 74ste minuut de 2-0. Dit keer zette Maarten Vos laag voor op Harm, die uit de draai bekeken de beslissing aantekende.

 

 

 

Nauwelijks 5 minuten later was de eerste overwinning van dit seizoen een feit. Na een rush van Thijs Mathey, die als rechtsbuiten een goede invalbeurt maakte, scoorde wederom aanvoerder Harm van der Steen. 3-0. Deurne speelt in deze poule nog een wedstrijd tegen VOAB uit Goirle.

 

 

 

Opstelling Deurne:

 

Joost Bukkems, Quincy van der Plas, Job Steeghs, Yuri Veneman, Mark Kuijpers ( Daan Geven), Stan Respen, Gregory Lammers, Stefan van de Werf ( Anton Loverbosch),

 

Stijn Broeks (Thijs Mathey), Harm van der Steen en Maarten Vos.

 

 

 

Door: Peter van Dinther