Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Meerssen – RKSV Minor bij rust gestaakt, stand 0 – 1

Voor de aftrap wordt er 1 minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van Jan Schetters (sponsor en supporter) en Jo Stevens (oud bestuurslid van SV Meerssen). De eerste kans voor Minor levert meteen het enige doelpunt op. Uit een vrije trap over de muur duikt Dennis Petit vrij voor doelman Geoffrey Jacobs op en dat betekent de 0 – 1.

Vijf minuten later breekt Richard Hannon op rechts door maar schiet vervolgens net naast. Voor de rest doen er zich weinig mogelijkheden voor tot de 28e minuut. Danny Goessens neemt op dat moment een vrije trap die langs de muur richting benedenhoek gaat. Doelman Rik Klyn bezweert het gevaar. Meerssen heeft na 32 minuten nog een serieze kans doch Jeroen Kuijs komt uit de voorzet van Berk Dokmeci teenlengte te kort om de stand in evenwicht te brengen.

Terwijl Jordie van der Schoot aan de warming up bezig is om de aanval van Meerssen te versterken, komt het bericht dat een van de assistenten vanwege een blessure niet meer verder kan. Vandaar dat de wedstrijd wordt gestaakt en dus hoogstwaarschijnlijk op een doordeweekse avond een vervolg krijgt. Meerssen blijft 14e met16 punten uit 17 wedstrijden en een doelsaldo van 18 – 29.