Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SV Roggel wint nipt bij Reuver

Onder warme weersomstandigheden werd afgetrapt bij de wedstrijd Reuver-Roggel. Beide partijen waren de eerste helft aan elkaar gewaagd, er kwamen  ook kansen om op voorsprong te komen, maar die werden door beide partijen gemist.  Er werd met veel inzet gespeeld en beide elftallen  gingen voor de winst. Met de stand 0-0 gingen we dan ook rusten.

In de 60e minuut kreeg Reuver  een grote kans om op voorsprong te komen.  Een aanval vanaf rechts werd door Ruud Zeegers voorgezet maar Jorn Huijs kon die voorzet niet verzilveren,. Even daarna een gevaarlijke aanval van SV Roggel die werd afgerond met een hard schot van buiten het strafschopgebied. Via de onderkant van de lat viel de bal in het doel 0-1. Reuver ging op zoek naar de gelijkmaker maar de verdediging van SV Roggel hield stand. SV Roggel kreeg ook nog kansen maar door goed keeperswerk van Roy Hendriks konden onze gasten ook niet meer scoren. Over de inzet van Reuver was helemaal niet te klagen. De ploeg probeerde het wel maar het lukte vandaag niet, waardoor SV Roggel met de 3 punten naar huis ging.

Toegevoegd kan worden dat de wedstrijd uitstekend werd geleid door de scheidsrechter.

Over de hele wedstrijd genomen was een gelijkspel wel op zijn plaats geweest.

Donderdag moeten we op bezoek naar  koploper Helden. Weer een hele zware wedstrijd, maar met de inzet van vandaag kan Reuver wel  eens voor een verrassing zorgen. Heel veel Succes!

Voor de diavoorstelling en de foto's klik hier

Foto en verslag via: Ton Ravier