Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SVSSS komt slecht uit de winterstop

Svsss probeerde van alles, maar werkelijk niets lukte. Geen enkele speler die zijn niveau haalde, vier onnodige gele kaarten en het leveren van strijd was bij vele spelers zoek. Kenmerkend voor het spelbeeld van Svsss! Bij Venhorst viel ook alles goed. Uit een corner in de 20e minuut scoort Venhorst en komt op 1-0 voorsprong. Er wordt slecht geanticipeerd bij de eerste paal. Wel/geen overtreding op keeper Bjorn Boer, maar scheidsrechter vind het niks en keurt het doelpunt goed. Tot aan de 35e minuut was het aanzien niet waard, maar daarna creëert SVSSS twee goede kansen om op gelijke hoogte te komen en deze worden niet verzilverd.

Na rust begint SVSSS wederom slordig. De opbouw van achteruit naar middenveld/aanvallers komt niet voort en leiden aanvallen in voor Venhorst. Gelukkig staat het vizier bij hen niet goed. De beste kansen waren voor Venhorst en uiteindelijk lukt het wel in de 90e minuut en wint verdiend met 2-0.

Svsss likt de wonden en moet de nederlaag volledig bij zichzelf zoeken.

Trainer Cemal Yilmaz; we moeten ons schamen dat we (met alle respect) verliezen van zo’n ploeg. Ieder moet bij zichzelf te rade gaan en in de spiegel kijken (zelfreflectie). Vooral de manier waarop we ons hebben laten zien, ben ik zeer teleurgesteld over.