Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SVSSS wint derby van Helvoirt

SVSSS verloor zijn 1e treffen met Helvoirt en had iets goed te maken. Dat deden de manschappen van Cemal Yilmaz en wonnen dik verdiend met 2-0 door treffers van Stan van den Brand en Lars Cornelissen.

Voor rust golfde het spel op en neer. Het begon was voor de bezoekers met een schot op de lat, daarna drong SVSSS meer aan. Stan van den Brand scoorde in de 19e minuut op aangeven van Stefan Dekkers. Helvoirt was daarna alleen maar met provoceren bezig, harde duels aan het spelen en vergeten te voetballen. Probeerden wel aan te zetten, maar de stootkracht bleef uit door het sterk verdedigen van SVSSS.

Na rust hield SVSSS zijn spel op peil en was het wachten op de tweede treffer. En die kwam er ook in de 63e minuut door Lars Cornelissen op aangeven van Jim de Laat. SVSSS gaf niets meer weg, maar had er zeker nog een mogen maken. Door de winst blijft SVSSS goed aanhaken bij de top vijf in de tweede klasse H.

Trainer Cemal Yilmaz: Ik was zeer benieuwd naar de individuele gesteldheid van mijn spelers. Spelers terug van vakantie en blessures, niet op veld kunnen trainen of wedstrijd kunnen spelen door het weer. Complimenten hoe mijn team zich dan heeft laten zien en met een fantastisch resultaat! Twee mooie doelpunten en de nul gehouden waardoor drie verdiende punten zijn behaald op zijn SSS (Sterker, Sneller en Scherper).