Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

SVSSS wint met 2-5 bij Heeswijk

SVSSS heeft de uitwedstrijd tegen Heeswijk met 2-5 gewonnen dankzij doelpunten van Stefan Dekkers 2x, Jim de Laat 2x en Lars Cornelissen.

SVSSS open sterk en komt al vroeg in de wedstrijd (5e minuut ) op een 0-1 voorsprong dankzij Stefan Dekkers. Daarna verzuimt SVSSS zijn positiespel goed uit te spelen.

Over de flanken gaf Heeswijk veel ruimte weg, waarop door SVSSS niet goed gebruik van werd gemaakt en hierdoor Heeswijk toch wat geloof gaf. Het werden maar speldenprikjes.

Gelukkig maakt Jim de laat 0-2 in de 20e minuut en wordt SVSSS alleen maar sterker. Toch uit het niets door onoplettendheid achterin en de samenwerking tussen keeper en laatste linie, vloert keeper Bjorn Boer een speler binnen de zestien en via een benutte strafschop wordt het in de 28e min; 1-2. Pal tegen rust in de 42e minuut krijgt SVSSS een cadeautje van keeper Heeswijk. Een droge schuiver van Stefan Dekkers wordt niet goed beoordeeld en keeper Ard Groenendijk ziet de bal onder zijn armen door, het doel in gaan; 1-3. SVSSS gaat toch verdiend de rust in met een voorsprong. 

 

In de 2e helft blijft SVSSS ook de bovenliggende partij, maar direct na rust wordt het toch 2-3 in de 46e minuut. Waar de keeper van Heeswijk aan onder doorging was het nu verdediger Olaf van Berkel, die de bal onder zijn voet laat glippen en de bal bij de spits van Heeswijk ziet belanden. De spits omspeelt keeper Bjorn Boer en plaatst de bal in het lege doel. SVSSS in gevaar?

Nee hoor. Vier minuten later is het Lars Cornelissen die de stand op 2-4 brengt. Hierna kon SVSSS uitlopen naar een grotere score, maar scoort uiteindelijk nog maar 1 keer.

In de 87e minuut maakt ook Jim de Laat zijn 2e van de middag, na een prima individuele actie van verdediger Stijn van den Brand.

De scorebord blijft hierdoor op 2-5 staan voor SVSSS, maar een dik verdiende 2e overwinning op rij. Het gaat goed met SVSSS! 

 

Trainer Cemal Yilmaz: 'We wisten vooraf niet hoe Heeswijk zou gaan spelen. Al vroeg in de wedstrijd liet Heeswijk zien waar de ruimte werd weggeven, om legio aanvallen op te zetten (met name over de flanken) en deze werden bij vlagen door ons goed benut. We bespreken elke week weer, wanneer de tegenstander op een bepaalde manier speelt, waar de mogelijkheden dan liggen en dat goed te bespelen.

 

Wie zijn bij ons de hoofdrolspelers en wat wordt er van hen verwacht in samenwerking met de overige spelers. Het draait allemaal over de uitvoering!

We prikken gelukkig op de juiste momenten en hadden nog een grotere score kunnen behalen. Door deze winst hebben we nu de beste papieren voor de 2e periode en blijven goed meedoen bovenin!'

 

De komende twee weken speelt SVSSS een thuiswedstrijd tegen respectievelijk Volkel en Venhorst.