Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Team van In de Wandelgangen krijgt vorm

Het team van In de Wandelgangen krijgt steeds meer vorm na de overname. Inmiddels vormen al 9 personen samen het huidige team van In de Wandelgangen. Nog steeds zijn wij opzoek naar redacteurs, hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@indewandelgangen.com. 

In onderstaand overzicht kunt u alvast kennismaken met ons team. De foto's zullen in de loop der tijd volgen met hopelijk nog meer aanwinsten van mensen die ons team komen versterken.

 

Maikel Venhovens » eigenaar
Maikel werkt in het onderwijs en is in zijn vrije uren veel met voetballen verbonden. Naast het feit dat hij als eigenaar menig uurtje in In de Wandelgangen steekt, is hij ook nog bestuurslid van BSV Limburgia/Kamerland waardoor hij altijd met voetballen bezig is.

Buiten het voetbal is hij getrouwd met Jamie (ook lid van ons team) en samen wonen zij in Heerlen.Hein Venhovens » livescore en redacteur
Hein heeft vroeger altijd op hoog niveau gevoetbald, maar is in de loop der jaren (mede door zijn werk als buschauffeur met onregelmatige diensten) de banden met voetballen kwijtgeraakt. Toen Maikel hem vroeg in te stappen bij In de Wandelgangen deed hij dit maar al te graag om zo weer actief te kunnen zijn.

Naast het plaatsen en ontvangen van (nieuws)berichten zal Hein ook de livescore op zich nemen. Hierdoor bent u als bezoeker verzekerd van de tussenstanden als u op zondag langs de lijn staat!Melvin Senden » redacteur
Melvin is de jongste van ons team, maar brengt een brok aan ervaring in de voetbalwereld met zich mee. Melvin heeft bijna de hele jeugdopleiding van Roda JC doorlopen en zelfs enkele wedstrijden in het 1e elftal mogen meepakken. Nadat Melvin besloot voor zijn maatschappelijke carriere te gaan is hij intercedent bij Wiertz geworden en is hij in zijn woonplaats bij FC Hoensbroek gaan voetballen. Momenteel is Melvin één van de centrale verdedigers van Chevremont.

Bij In de Wandelgangen is Melvin actief als redacteur en zal hij regelmatig leuke interviews de revue laten passeren. In het verleden was Melvin al lid van het team bij In de Wandelgangen waardoor we erg content zijn met zijn aanblijven
.


Helmi van Nuil » redacteur
Helmi is een ware voetballiefhebber die woonachtig is in Nieuwstad. Naast zijn eigen bureau in het schrijven van teksten kon hij evenals Melvin geen nee zeggen op de vraag of hij actief wilde blijven voor In de Wandelgangen toen hem dat gevraagd werd.

Helmi zal net als Melvin zorgen voor nieuwsberichten en ongetwijfeld leuke interviews. 


Henk Sporken » redacteur
Als voormalig leraar Nederlands (nu basisonderwijs) is Henk als geen ander op de hoogte van de spelling- en grammaticaregels welke hij graag toepast bij ons platform. Henk is bij TV Valkenburg op diverse fronten actief en wil dan ook graag meegroeien in de nieuwe organisatie.

Henk zal voor ons in eerste instantie nieuwsberichten plaatsen en corrigeren. Wellicht gaat hij in de toekomst zijn brok aan ervaring ook nog op andere fronten inzetten.Jamie Venhovens » allround
Jamie gaat zich als allrounder inzetten voor In de Wandelgangen. Zij gaat teksten controleren en corrigeren en zal zich daarnaast met de marketing/sponsoring voor dit platform bezighouden. 

Daarnaast zal zij Maikel ondersteunen daar waar nodig en mogelijk.Patrick Huntjes » redacteur
Als één van de eerste was hij erbij als nieuw lid van ons team. Patrick gaat contacten leggen en onderhouden met de Maastrichtse voetbalverenigingen. 

Patrick is al jaren liefhebber van In de Wandelgangen en toen er vacatures geplaatst werden besloot hij in te springen. Wellicht gaat Patrick zich naderhand ook nog buiten Maastricht en omstreken voor ons inzetten.Peter van Helvert » redacteur
Peter werkt in de zorg en is eveneens woonachtig in Maastricht. Als liefhebber (maar ook als vader) staat hij veel langs de lijn. Voor zijn amateurvereniging beheert hij o.a. de social media kanalen, voor In de Wandelgangen gaat hij zich inzetten als redacteur.


Johan Hollanders » statisticus
Johan is al jaren wedstrijdsecretaris en houdt in zijn vrije tijd graag statistieken bij. Zo beschikt hij over talloze overzichten van het amateurvoetbal in Zuid I & II. Johan zal zich vanaf heden inzetten als statisticus en zal met name alle gegevens rondom wedstrijden en clubgegevens bijhouden en wijzigen.