Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Terug in de tijd: GSV'28 2 schrijft clubhistorie

In dit voetbalstille corona-tijdperk blikt GSV'28 terug op hoogtepunten uit haar clubhistorie. We gaan terug naar het seizoen 2018-2019: GSV'28 2 zet opnieuw een unieke prestatie neer en promoveert voor het eerst in de clubhistorie naar de reserve 1e klasse.

Na de promotie via een zinderende nacompetitie-campagne in 2015 is GSV'28 2 al drie seizoenen en zeer stabiele 2e klasser te noemen. De mannen van Hub Nijsten, John Limpens en Hay Halmans grepen vrijwel ieder seizoen een periodetitel, namen daardoor deel aan de nacompetitie en kwamen in 2017 al dichtbij promotie naar de reserve 1e klasse.

Na twee seizoenen in de 'noordelijke' 2e klasse B gespeeld te hebben, werd GSV'28 weer ingedeeld in 2A. Daardoor ontliepen de mannen voor het allereerst de competitie-derby tegen VV Caesar. Tegenstanders RVU, Willem I, Voerendaal, VV SCM en Eijsden waren oude bekenden uit het verleden.

Onze mannen startten het seizoen met een zeer fitte en complete spelersgroep. Diverse selectiespelers maakten in de eerste speelrondes regelmatig minuten 'op 2' waardoor ons 'reserve vlaggenschip' vaak profiteerde van een ijzersterke bank. Dat was ook nodig, want het programma van de eerste speelrondes was loodzwaar.

Lees meer