Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Thijs Moonen volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Maarheeze

 

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 zal Thijs Moonen het hoofdtrainerschap bij vv Maarheeze op zich gaan nemen. De 46-jarige oefenmeester, woonachtig in Nederweert, neemt hierbij de functie over van de huidige trainer Leon Wassenberg, die na 3 seizoenen vv Maarheeze zal gaan verlaten.

 

Met Thijs Moonen wil vv Maarheeze de ingeslagen weg voort zetten om verder nieuw, jeugdig talent in te passen in haar huidige selectie en hiermee het maximale zien te bereiken. 

 

Als voormalig speler van o.a. Fortuna Sittard en sv Panningen heeft Thijs de benodigde voetbal-ervaring en als trainer, in het bezit van het TC-1 diploma, heeft hij de nodige ervaring opgedaan als jeugdtrainer en hoofd jeugdopleiding bij Fortuna Sittard (18 jaar!) alsmede als hoofdtrainer bij MMC uit Weert (4 seizoenen).

Momenteel is Thijs Moonen voor het tweede seizoen hoofdtrainer bij RKSVN uit Neer waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de 4
e klasse.

 

Thijs Moonen is voor vv Maarheeze dan ook geen onbekende. Met MMC uit Weert wist hij als hoofdtrainer in het seizoen 2013-2014, in de finale van de nacompetitie, vv Maarheeze te verslaan en zodoende MMC naar de 3e klasse te laten promoveren. Verder zal  Maarheeze op zondag 29 januari a.s. de competitie hervatten met een thuiswedstrijd tegen de huidige ploeg van Thijs Moonen, RKSVN.

Vv Maarheeze hoopt de goede samenwerking met haar huidige trainer Leon Wassenberg af te kunnen sluiten met een mooie 2
e seizoenshelft en wenst Thijs Moonen met ingang van het volgende seizoen veel succes en plezier toe met zijn nieuwe uitdaging.

 

Via: VV Maarheeze