Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Toernooi om het Maastrichts Amateurvoetbal Kampioenschap

RKHSV organiseert dit toernooi in het kader van het 75 jarige jubileum, op het complex Sportpark Heugem (Maastricht Zuid-Oost). Het zal dan in toernooivorm het 1e Maastrichtse Amateurvoetbal Kampioenschap voor 1e elftallen zijn. Dit toernooi gaat een samenwerking tussen de Maastrichtse Amateurvoetbal Verenigingen worden.

 

Het streven is om zoveel mogelijk Voetbalverenigingen uit Maastricht aan het toernooi deel te laten nemen. Mocht het de clubs bevallen dan zal men deze traditie uiteraard de komende jaren voortzetten mogelijk in roulatie vorm.   

 

De wedstrijden zullen midweeks worden gespeeld. De start is op maandag 12 augustus 2019 met de finale op zaterdag 24 augustus 2019. 

 

Inschrijven voor de Maastrichtse verenigingen kan tot 1 april as. 

 

De deelnemende voetbalverenigingen zijn op dit moment :

 

Scharn, Heer, SCM, MVVU19, Geusselt Sport, Leonidas, Daalhof, Rkvvl-Polaris en RKHSV.

 

Alle wedstrijden duren 2x 30 minuten. Zo vroeg in het seizoen moet de conditie van de spelers nog worden opgebouwd in deze voorbereidingsfase. Aansluitend worden door elk team 5 strafschoppen genomen (i.v.m. eventuele gelijke eindstand). 

 

Uiteraard zullen nog meer details voor het toernooi worden uitgewerkt. Zoals, scheidsrechters, sponsoren, communicatie en prijzengeld In elke geval zijn er geen kosten voor verenigingen.

RKHSV heeft op sportpark Zuid twee kunstgrasvelden die in deze droge periode  probleemloos kunnen worden bespeeld. De teams kunnen deze wedstrijden zien als een goed oefenprogramma met een extra wedstrijdelement en een aantrekkelijk prijzengeld.  

 

Voor het publiek is dit een aantrekkelijk toernooi. Ze kunnen alle verenigingen met hun nieuwe spelers aan het werk zien. 

 

Voor meer informatie? Teammanager RKHSV 1 Hschobbe@home. Of bel: 0624810361.

 

rkhsv