Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Tom Jacobs nieuwe trainer van V.V. Handel

 

Met ingang van het nieuwe seizoen (2017 – 2018), krijgt Boekelnaar Tom Jacobs de leiding over de selectie van V.V. Handel. Met de 27-jarige Tom Jacobs haalt Handel een jonge maar ambitieuze trainer/coach in huis. Zijn doel is om in de toekomst door te groeien tot een trainer van topamateurniveau!

 

Tom heeft zelf een actieve voetbalcarrière doorlopen. Hij heeft de gehele jeugdopleiding van UDI’19 genoten. Daarna heeft hij één jaar in het  2de gevoetbald. Vervolgens heeft hij 4 jaar in het eerste van UDI'19 gezeten.  Na de periode bij UDI'19 heeft hij nog één jaar in het eerste bij Brabantia (1ste klasse) gevoetbald en nu speelt hij alweer voor het tweede jaar bij Volkel (3de klasse). Door zijn trainersambities heeft hij besloten te stoppen met voetballen na dit seizoen.

 

Als trainer heeft Tom diverse ervaringen opgedaan binnen de hogere jeugdelftallen (A/B jeugd)van Top Oss, VVV/Helmond Sport, UDI’19. Hij is inmiddels al weer twee seizoenen technisch coördinator bij UDI’19 voor de bovenbouw selectieteams, waar hij verantwoordelijk is voor het begeleiden en verbeteren van de trainers en het voetbalbeleid.

 

Tom Jacobs heeft uitgesproken dat hij, naast het trainen van de selectie en het coachen van het 1ste elftal, zijn bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de club op het technische vlak.

 

Via deze weg willen wij Tom Jacobs heel veel succes wensen. We rekenen op een prettige samenwerking, waarin presteren en plezier gewaarborgd zijn.

Via: Bestuur V.V. Handel