Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Trainer Patrick van Hout langer bij SV Brandevoort

Onlangs heeft SV Brandevoort het contract met trainer Patrick van Hout met een jaar verlengd. Van Hout is nu bezig aan zijn 2e seizoen bij de Helmondse 5e klasser, die vorige week winnaar van de eerste periode werd.   

Van Hout voelt zich als een vis in het water en ziet veel mogelijkheden bij de club. Hij is erg blij met het vertrouwen, wat heeft geleid tot continuering van de samenwerking. “Binnen de selectie wordt een goede sfeer gekoppeld aan goed voetbal en dat heeft ervoor gezorgd dat het eerste elftal op dit moment koploper van de 5e klasse F is.”  
 

Voorzitter Harry Elzendoorn denkt nog wel eens terug aan de gesprekken die leidden tot de samenwerking 2 jaar terug: “Patrick gaf aan graag naar SV Brandevoort te komen en niet alleen als trainer van de selectie te willen fungeren, maar zich ook op breder gebied voor de club in te zullen zetten. De afgelopen anderhalf seizoen zijn de woorden van onze trainer waarheid gebleken en daarom kijken we met vertrouwen uit naar de toekomst van onze club met Van Hout."

 

Via: SV Brandevoort