Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Trainer Rudi Boes van VV Roosteren blikt terug op eerste seizoenshelft.

Vierde klasse C
Zondag 17 december a.s. staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. De redactie sprak met Rudi Boes, trainer V.V. Roosteren en vroeg hem welk gevoel hij overhoudt aan die eerste helft van het seizoen 2017-2018. Ongetwijfeld een goed gevoel want onlangs werd zijn contract verlengd. Dat betekent dat hij ook in het seizoen 2018-2019 trainer zal zijn van de rood-witten.

Zondag staat alweer de laatste competitiewedstrijd van 2017 op het programma. Hoe kijk je terug op het verloop van deze eerste seizoenshelft?

Ik denk dat we van een geslaagde heenronde mogen spreken, in vergelijking met vorig jaar toen we amper 1 puntje vergaarden.

Wat weet je van de tegenstander van aanstaande zondag ?

OVCS is een niet te onderschatten ploeg. Vorig jaar zat de ploeg in dezelfde situatie als wij, nu draaien ze net als wij ook bovenin mee. Het is een stugge  ploeg met scorend vermogen die weinig kansen weggeeft.

Bereid je de groep op een speciale manier op deze wedstrijd voor?

We bereiden deze wedstrijd gewoon voor zoals elke andere match. Tactisch trainen we wel gericht naar de tegenstander.

Wat zijn je verwachtingen van deze wedstrijd?

We spelen thuis en gaan voor de drie punten. Het zou jammer zijn als we onze foutloze thuisreputatie verspelen. We gaan uit van onze eigen sterkte. Ik pas me nooit aan de tegenstander aan. 

Wat is er nodig om zondag om 16.15 uur met een goed gevoel het kleedlokaal op te zoeken?

Dat we er alles aan gedaan hebben om te winnen, gezien het resultaat.

Dan een heel andere vraag , wat betekenen Kerstmis en de feestdagen voor jou ?

 

Even tijd maken voor familie, leuke dingen ondernemen, even bezinnen op de heenronde, de balans opmaken: wat heeft de heenronde ons sportief gebracht?

 

Door: Hein Smith